ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4ημερη άδεια στον "Τόρο"

4ημερη άδεια στον "Τόρο"
INTIME SPORTS

Άδεια τεσσάρων ημερών με προορισμό την Ξάνθη ζήτησε και πήρε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βασίλης Τοροσίδης, θορυβημένος από την επίθεση "αγνώστων" στο σπίτι του, στο Χαϊδάρι.

Το κλίμα για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού ήταν βαρύ μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι, με τους παίκτες του Πανθηναϊκού να κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά από μέρους του.

Ο Τοροσίδης έφτασε μέχρι το σημείο να ζητήσει γραπτώς συγγνώμη από συμπαίκτες και αντιπάλους, καθώς βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η "επίσκεψη" που δέχτηκε λίγες ώρες αργότερα η οικεία του στο Χαϊδάρι από ομάδα "αγνώστων" και οι υλικές ζημιές που προξενήθηκαν, ανάγκασαν τον "Τόρο" να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και να αιτηθεί 4ήμερη άδεια (που έγινε αμέσως δεκτή) για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα και να καταλαγιάσει ο θόρυβος των τελευταίων ημερών.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει επικοινωνήσει και με όλους τους συμπαίκτες του στην Εθνική που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό με σκοπό να λυθεί η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε μετά το ματς του Σαββάτου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ