ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Τικάο ο τρίτος

Τικάο ο τρίτος

Μετά τους Ακόστα και Αναστασίου, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, Τικάο αποτελεί και επίσημα το τρίτο απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου στην χειμερινή περίοδο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο 25χρονος παίκτης αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της περυσινής σεζόν στη Φορταλέζα (ομάδα Γ΄ κατηγορίας), ενώ πέρασε επίσης και από τις Αραπόνγκας και Νόβο Χαμπούργκο.

Με την Φορταλέζα κατέκτησε το πρωτάθλημα Σεαρένσε ενώ στην ομάδα της Μαγνησίας θα φοράει την φανέλα με τον αριθμό 50.

Η ανακοίνωση ανέφερε:" Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Carlos Αugusto Bertoldi «Ticao» με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τόρη και δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:


"Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι πως θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων προσφέροντας τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να ανέβει όσο ψηλότερα γίνεται".

Με Ακόστα στην αποστολή

Από εκεί και πέρα, με τον νεοαποκτηθέντα Νοέ Ακόστα στην αποστολή, αλά χωρίς τον Χαβιέ Ουμπίντες που είναι τραυματίας και τον τιμωρημένο Αλβάρεζ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου το Σάββατο τον ΠΑΟΚ.

Mετά την προπόνηση της Παρασκευής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον "δικέφαλο του βορρά".

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομά, Μαρτίν, Πλιάγκας, Μπρέσκα, Kαπετάνος, Αναστασίου, Σανκαρέ, Ακόστα, Ρόκας, Σέλεζι, Μόνχε, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ψυχογιός και Σολάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ