ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Πανζουρλισμός για τα μίνι διαρκείας

Πανζουρλισμός για τα μίνι διαρκείας
οπαδοί κερκίδα INTIME SPORTS

Με αμείωτους ρυθμούς φεύγουν τα μίνι εισιτήρια διαρκείας που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα. Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Ουμπίδες.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το βράδυ (21:45).

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην του Χαβιέ Ουμπίδες που όπως όλα δείχνουν θα χάσει όλες τις αναμετρήσεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Λεάντρα Άλβαρες να ανεβάζει στροφές και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τον Ακόστα να βρίσκεται στο πλάι του.

Ο κ. Κατσαβάκης έκανε ασκήσεις τακτικής και ανάλυση της ΑΕΚ σε βίντεο, ενώ από την Τετάρτη οι προπονήσεις θα είναι βραδυνές λόγω της ζέστης. Όσον αφορά τον Ουμπίδες, ο Αργεντινός άσος δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ, αφού ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός.

Καπνός τα εισιτήρια

Τα μίνι εισιτήρια διαρκείας φεύγουν καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς και πριν το τέλος της εβδομάδας θα έχουν εξαντληθεί. Από εκεί και πέρα στο ΟΑΚΑ ο Βόλος δεν θα έχει κόσμο, αφού η Αστυνομία απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών, παρότι η ΑΕΚ έδωσε 500 εισιτήρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ