ΟΦΗ

Χαμόγελα για επιστροφές, αγωνία για κάρτες

Χαμόγελα για επιστροφές, αγωνία για κάρτες
INTIME SPORTS

Η συμμετοχή των Παπουλή και Ταυλαρίδη στην προπόνηση έφερε χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία ενόψει Κέρκυρας. Πέντε παίκτες στο όριο καρτών.

Ευχάριστα ήταν τα αγωνιστικά νέα από την προπόνηση του ΟΦΗ για τον Νίκο Αναστόπουλο, που διαπίστωσε πως δεν αποκλείεται να έχει ακόμα δύο λύσεις στα πλάνα του ενόψει Κέρκυρας.

Παπουλής και Ταυλαρίδης ανέβασαν στροφές και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις την πέμπτη θα συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμανσης.


Τόσο, ο έμπειρος αμυντικός όσο και ο νεαρός επιθετικός ανέβασαν στροφές την Τετάρτη και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τους "Φαίακες".

" Δεν είναι κάτι σοβαρό. Την Πέμπτη θα μπώ κανονικά στο πρόγραμμα και θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα." υποστήριξε ο Φώτης Παπουλής ο οποίος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις από το τράβηγμα που υπέστη στο ματς με την Δόξα Δράμας.

Πονοκέφαλος με τις κίτρινες κάρτες


Το γεγονός ότι είναι στα όρια καρτών τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία ενόψει των επόμενων αγώνων. Συγκεκριμένα, Κάρολ, Μπουλούτ, Καλάιτζιτς, Σίσιτς και Γεωργίου είναι στο όριο για να απουσιάσουν από αγώνα αν και εφόσον δεχθούν την επόμενη κίτρινη κάρτα.

Τα εισιτήρια με Κέρκυρα

Την Πέμπτη τελικά κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής, του ΟΦΗ με την Κέρκυρα στο "Γεντί Κουλέ". Συνολικά στην κυκλοφορία θα τεθούν 4.700 εισιτήρια. Οι τιμές τους για τους είναι 10 ευρώ στη θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4 και 5 και 20 ευρώ στη θύρα 8.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ