ΟΦΗ

Τελειώνουν Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης

Τελειώνουν Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης
INTIME SPORTS

Πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν ότι ο Γκατούζο έχει "τελειώσει" τους δυο παίκτες και μέχρι την Παρασκευή θα λύσουν τα συμβόλαια τους καθώς αποτελούν "ξένο σώμα" για τους Κρητικούς.

"Ξένο σώμα" για την ομάδα του ΟΦΗ αποτελούν σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη οι Σήφης Δασκαλάκης και Μιχάλης Φραγκουλάκης με τους δυο παίκτες να μπαίνουν σε "καραντίνα" από το περασμένο Σάββατο και το φιλικό με τον Εργοτέλη και να μην υπολογίζονται.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι δυο παίκτες έχουν ειδοποιηθεί ήδη και πως ο Γκατούζο έχει ζητήσει την απομάκρυνση τους από την ομάδα άμεσα. Δεν αποκλείεται δηλαδή τις επόμενες ώρες να έχουμε και την λύση των συμβολαίων τους με τους κρητικούς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να θέλει ο Γκατούζο να φύγει ο Δασκαλάκης που είναι και ο μοναδικός έμπειρος γκολκίπερ που έχει διαθέσιμο μετά τον τραυματισμό του Λοριά τότε κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει. \

Χωρίς τους γνωστούς τραυματίες

Σε ότι αφορά την προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με τα γνωστά προβλήματα καθώς στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι πλην των Λόρια, Ραζάκ, Σίσιτς και Πετρόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και έκαναν θεραπεία.

Την Παρασκευή στις 9 το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που το απόγευμα θα «πετάξει» για την Αθήνα.

Τριετές σε Ροβίθη

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του ΟΦΗ έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ροβίθη. Το ήδη υπάρχουν λήγει τον Ιούνιο του 2015 αλλά οι κρητικοί πιστεύουν στην αξία του και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους για πολλά χρόνια.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ