ΟΦΗ

Σαχσανίδης: "Την αφιερώνω στον Βεζυρίδη"

Σαχσανίδης: "Την αφιερώνω στον Βεζυρίδη"
INTIME SPORTS

Ο Φίλιππος Σαχσανίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ, γλιτώνοντας την ομάδα του από αρκετά γκολ. Διαβάστε τι είπε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στενοχωρημένος για την ήττα του ΟΦΗ ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας, Φίλιππος Σαχσανίδης, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη για τους Κρητικούς στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αφιέρωσε την καλή του εμφάνιση στον έτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Τώρα πλέον παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στην ρεβάνς και να περάσουμε στον τελικό. Δείξαμε πάθος στο σημερινό μας αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε. Στεναχωρηθήκαμε αλλά θα συνεχίσουμε έτσι ώστε να πάμε στον τελικό.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι δύσκολο γήπεδο αλλά δεν νομίζω πως δυσκολεύει τον ποδοσφαιριστή σε θέμα συγκέντρωσης. Η πίεση και η ένταση του ματς σε κάνει να δίνει τον καλύτερο σου εαυτό. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού αφού είχα τράβηγμα στον προσαγωγό και επειδή δεν μπορούσε να κάνω τα ελεύθερα εγώ, έπρεπε να τα κάνει ο Γεωργίου.

Εμείς κοιτάμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε ματς και να παίρνουμε τη νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στο «Γεντί Κουλέ» γιατί το χρωστάμε σε εμάς και τον κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει τον τελευταίο καιρό.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να το αφιερώσουμε στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Προσωπικά, θέλω να αφιερώσω την προσωπική μου εμφάνιση στον Πολυχρόνη".

Γεωργίου: "Σταθήκαμε καλά"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργίου, είπε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο προσπαθήσαμε να αμυνθούμε. Σταθήκαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ από μία στημένη φάση.

Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, όπου φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε στον επαναληπτικό, στην Κρήτη, για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ