ΟΦΗ

Θετικός σε αντιντόπινγκ ο Βεζυρίδης

Θετικός σε αντιντόπινγκ ο Βεζυρίδης
Πολυχρόνης Βεζυρίδης INTIME SPORTS

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ είναι ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Εν αναμονή του δεύτερου δείγματος.

Σαν βόμβα έσκασε στα αυτιά των ανθρώπων του ΟΦΗ η είδηση πως ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, πιάστηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

Ο 37χρονος άσος έδωσε δείγμα στο ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ το οποίο και βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο δείγμα που πάρθηκε βρέθηκε μία απαγορευμένη ουσία (θα γίνει αργότερα γνωστή), ενώ όλοι είναι αν αναμονή και του δεύτερου δείγματος.

Την Τρίτη το πρωί σας είχαμε ενημερώσει στο Sport24.gr για τις σκέψεις του ΕΣΚΑΝ να κάνει... "ντου" στα ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά την τιμωρία του; Αν αγγίξει τον ένα χρόνο τότε ίσως να μιλάμε και για το τέλος της καριέρας του.

Στην αποστολή μπήκαν οι Ξενοδόχωβ, Σαχσανίδης στη θέση του με τον δεύτερο να είναι επικρατέστερος για να ξεκινήσει. Μάλιστα ο 20χρονος άσος αγωνίστηκε 90 λεπτά στο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Τελειώνει από τον ΟΦΗ

Πληροφορίες από την Κρήτη κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της ομάδας προς το πρόσωπο του παίκτη, αν ισχύει η είδηση, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και με την επιλογή του εξέθεσε τους πάντες.

Άλλο ένα στοιχείο που ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι οι ρήτρες του ΟΠΑΠ στις χορηγίες προς τις ομάδες.

Σε αυτές υπάρχει και μία παράγραφος, σε περίπτωση που βρεθεί ένας παίκτης θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα χαθούν χρήματα ειδικά στην περίπτωση που δεν φταίει η ΠΑΕ (ΟΦΗ).

Κλείνοντας να πούμε πως πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να βγει και το δεύτερο δείγμα του αθλητή ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη άποψη. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που γίνεται λάθος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ