ΟΦΗ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3 - 0

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3 - 0
Σιμποντά INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 3-0 τον ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση με τον Γιώργο Θεοδωρίδη να σκοράρει δυο φορές. Συμφωνία με Σιμποντά, διαβάστε που κολλάει η μεταγραφή.

Μπορεί η ομάδα του Αγρινίου να χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που είναι γνωστό στους φίλους της ομάδας, όμως όπως φαίνεται κι από τα φιλικά μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά.

Αυτό το επιβεβαίωσε και στη φιλική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τον οποίο και κέρδισε με 3-0! Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ήταν φανερά ανέτοιμος και πλέον η ενίσχυση πλέον είναι απαραίτητη.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο ο Γιώργος Θεοδωρίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ξεσήκωσε τον κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πάλι από το ίδιο σημείο έκανε το γέμισμα, όμως η κεφαλιά του Σιόντη πέρασε άουτ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ καθώς ο Μπουμάλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Με ατομική ενέργεια ανέβηκε και ξεπέρασε τον Γαλανόπουλο. Στη συνέχεια έκανε όμορφα πλασέ και νίκησε τον Βεζυρίδη.

Ο ΌΦΗ έχασε κάποιες ευκαιρίες με δυνατά σουτ του Μπουλούτ, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικά. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Παναιτωλικός έκανε τρία τα τέρματα του με τον Θεοδωρίδη και πάλι. Ο έμπειρος μέσος με σουτ-βολίδα από τα αριστερά νίκησε το Μπλάζιτς.

Στο ματς και ο Σιμποντά

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρώην άσος της Τότεναμ Πασκάλ Σιμποντά βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που έχει συλλέξει ο Παναγιώτης Χαραλάμπους, ο 32χρονος άσος συμφώνησε στο οικονομικό και το μόνο που απομένει είναι μία υπογραφή.

Αυτή θα εξαρτηθεί από το γεγονός πως στο Αγρίνιο δεν υπάρχει γαλλικό σχολείο για το παιδί του, οπότε αν λυθεί το πρόβλημα ο πρώην άσος της Τότεναμ θα υπογράψει αμέσως. Να πούμε πως ο Σιμποντά θα επιστρέψει στην πατρίδα του το βράδυ του Σαββάτου.

Παναιτωλικός: Τζενάμο (Μπλάζιτς 57'), Ρότσα, Γκόλιας, Αναστασιάδης (Εντζεγκουέλε 56'), Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Κουτρουμάνος (Παλαιολόγος 56'), Σιόντης (Σέγε 57'), Καμαρά (Καραμαλίκης 57')

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο (Νύκταρης 76'), Γεωργίου (Κωστόπουλος 86'), Μπουλούτ, Ρόβας (Γκέρα 73'), Κάλαιτζιτς (Σόουζα 45'), Βερόν (Ζαχαράκης 64'), Καμπάνταης (Κανελλόπουλος 45'), Ουκάρ (Παπουλής 45'), Ζορμπάς (Κολιακουδάκης 84')

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ