ΟΦΗ

Γεωργίου: "Δύναμη μας ο κόσμος"

Γεωργίου: "Δύναμη μας ο κόσμος"
Φώτης Γεωργίου INTIME SPORTS

Ο Φώτης Γεωργίου είναι... θυμωμένος με την ήττα από τον Άρη, αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ και ζητάει κάτι παραπάνω από την παραμονή (video)

Ο ΟΦΗ μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη και πλέον έχει την ευκαιρία να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά σε ενδεχόμενη νέα νίκη με την Δόξα Δράμας την Τετάρτη.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Φώτη Γεωργίου, ο οποίος ήταν... θυμωμένος όχι για το ματς με τον Αστέρα, αλλά για τους χαμένους βαθμούς με τον Άρη.

"Η ήττα από τον Άρη μας πείραξε και θέλαμε να δείξουμε πως ήταν μία κακή παρένθεση. Σίγουρα αυτά τα ματς είναι σημαντικά ειδικά στην έδρα μας που θέλουμε να γίνει το μεγάλο όπλο μας μαζί με την παρουσία του κόσμου.

Σε λίγες μέρες θα παίξουμε με την Δόξα Δράμας και αν πάρουμε άλλη μία νίκη εκεί θα μπορούμε να σκεφτόμαστε τα ματς με ακόμα μεγαλύτερη άνεση", είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός του ΟΦΗ.

Πόσο εύκολο ήταν όμως το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης;

"Μετά την ήττα στο σπίτι μας από τον Άρη και το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να επανακάμψουμε με μία νίκη και το πετύχαμε σήμερα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν ήταν εύκολο ματς. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί αλλά το γκολ του Σίσιτς μας έδωσε φόρα για να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε άνετα στο τέλος.

Ήταν μία σπουδαία νίκη στην έδρα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό βοηθάει και στην ψυχολογία".

"Δύναμη μας ο κόσμος"

Ο κόσμος του ΟΦΗ σε ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκε στο πλευρά της ομάδας, βοηθώντας έτσι ώστε το Γεντί Κουλέ να γίνει μία δυνατή έδρα χωρίς παρατράγουδα.

"Για εμάς ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός και μας δίνει μεγάλη ώθηση. Είναι η δύναμη μας και δεν φοβόμαστε τίποτα όταν το γήπεδο είναι γεμάτο".

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Φώτη Γεωργίου για την οικονομική κατάσταση τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα.

"Δυστυχώς προβλήματα υπάρχουν παντού κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Το καλό είναι πως στην ομάδα υπάρχουν καλοί χαρακτήρες και οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι κοντά μας.

Έχει παίξει ρόλο αυτό στο να μένει συγκεντρωμένο το σύνολο στους στόχους του και να μην σκέφτεται άλλα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ