STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης INTIME SPORTS

Ένα ημίχρονο έφτανε στον ΟΦΗ για να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την 12η αγωνιστική της Super League. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, προκειμένου να επικρατήσει με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Σίσιτς (50'), Παπουλή (56') και Τζόρντι Λόπεθ (92') και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες, φτάνοντας στους 15 βαθμούς. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο στην αναμέτρηση γνωρίζοντας την πέμπτη του ήττα εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς και παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν κάτι το αξιόλογο και τον Αστέρα να αρχίζει να κινείται με την είσοδο του Μπρέσκα στον αγώνα στην θέση του Ουσέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πέτυχε και δύο γρήγορα γκολ και ένα στις καθυστερήσεις και πήρε μια δίκαιη νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, παρότι προερχόταν από νίκη επί του Ολυμπιακού.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Καλύβας (Βοιωτίας)

Καιρός: Αίθριος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ (83' Βάντο), Βερόν, Καλαϊτζιτς, Σίσιτς (68' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο (85' Τζ. Λόπεθ), Παπουλής, Μάντζιος.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Χουανίτο, Άλβαρες (56' Χούλι), Ράγιος (66' Μπακασέτας), Μάρτινς, Ουσέρο (36' Μπρέσκα), Περόνε.

Κίτρινες κάρτες: Σίσιτς (51΄, ΟΦΗ)-Μπαρτολίνι (31', Αστέρας Τρίπολης), Ράγιος (32', Αστέρας Τρίπολης), Περόνε (42', Αστέρας Τρίπολης), Χουανίτο (59', Αστέρας Τρίπολης), Πουλίδο (89', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Σίσιτς (50΄, ΟΦΗ), Παπουλής (56', ΟΦΗ), Τζόρντι Λόπεθ (92', ΟΦΗ)

Πολύ κακό το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με τις ευκαιρίες να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 10ο λεπτό, όταν μετά από πάσα του Παπουλή, ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, με τον Χακόμπο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης ήρθε 25 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35', όταν ο Περόνε δοκίμασε να "κρεμάσει" τον Κάρολ, με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 44' πάλι για τους φιλοξενούμενους, όταν σε αντεπίθεση, ο Μπρέσκα απέφυγε τον Κάρολ, αλλά βγήκε πολύ πλάγια και το σουτ του το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Ανέβηκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να πετύχει δύο τέρματα και να κάνει το μεγαλύτερο βήμα για τη νίκη.

Στο 49', ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μπαρτολίνι από κεφαλιά του Μάντζιου και στο επόμενο λεπτό (50') κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Παπουλή, ο Σίσιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα (56'), η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ζευγάρωσε τα τέρματά της, όταν ο Σίσιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Χακόμπο έδιωξε προσωρινά, ο Μπουλούτ έγινε κάτοχος της μπάλας την γύρισε στην περιοχή και ο Παπουλής την έσπρωξε σε κενή εστία για να κάνει το 2-0 για τους Κρητικούς.

Ο ρυθμός του αγώνα στην συνέχεια έπεσε, με τον Αστέρα να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Κάρολ, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ έριξε ταχύτητα με το υπέρ του 2-0.

Στο 82', ο Αστέρας είχε μια ευκαιρία, όταν ο Χούλι έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κάρολ. Επίσης, ο Περόνε έκανε ένα σουτ στο 87' από μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον ΟΦΗ, έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα (92'), ο Τζόρντι Λόπεθ με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ, στην κίνηση, μετά από σέντρα του Χόρχε Λόπεθ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, δεν άλλαξε κάτι και ο ΟΦΗ πανηγύρισε την τρίτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Πού κρίθηκε ο αγώνας

Στο πολύ καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου μέσα σε έξι λεπτά έβαλε δύο γκολ.

Η Συνέντευξη Τύπου

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά του ΟΦΗ και κράτησε χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους στα δύο πρώτα γκολ.

Στατιστικά Αγώνα


3

Γκολ

0

2

Ασίστ

0

11

Τελικές προσπάθειες

13

6

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

4

4

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

9

1

Κεφαλιές

0

6

Αποκρούσεις

5

17

Επεμβάσεις

14

26

Κλεψίματα

19

12

Φάουλ

21

2

Οφσάιντ

0

10

Κόρνερ

6

70

Λάθη

63

11/25

Γεμίσματα

7/23



Το φιλμ του αγώνα

10': Σουτ από τον Σουμπίνιο έδιωξε σε κόρνερ ο Χακόμπο.

35': Ο Περόνε προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Κάρολ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να διώχνει σε κόρνερ.

44': Σουτ από τον Μπρέσκα από πλάγια θέση, αλλά ο Κάρολ απομάκρυνε την μπάλα.

50': ΓΚΟΛ! Σέντρα του Παπουλή από δεξιά, ο Σίσιτς με κεφαλιά κάνει το 1-0 για τον ΟΦΗ.

56': Γκολ! Ο Μπουλούτ γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Παπουλής σε κενή εστία έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ.

82': Διαγώνιο σουτ από τον Χούλι για τον Αστέρα Τρίπολης, απομάκρυνε ο Κάρολ.

87': Μακρινό σουτ του Περόνε για την ομάδα της Τρίπολης, η μπάλα έφυγε άουτ.

92': ΓΚΟΛ! Σέντρα από τον Χόρχε Λόπεθ, ο Τζόρντι Λόπεθ με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ