ΟΦΗ

Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ

Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 5-1 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ηράκλειο για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Περίπου 4.000 φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ"

Την ήττα με 5-1 γνώρισε ο ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" από τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκαν περίπου 4.000 φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου, αν και όλοι στην ομάδα περίμεναν περισσότερο κόσμο, ούτως ώστε να πάρει ο ΟΦΗ βαθιά οικονομική ανάσα.

Για τον ΟΦΗ το γκολ πέτυχε ο Τάντιτς (7'), μετά από πάσα του Παπουλή, ενώ για τον ΠΑΟΚ τα τέρματα σημείωσαν οι Αθανασιάδης (47', 49', 70'), Γεωργίου (79') και Τσουκαλάς (82').

ΟΦΗ: Κασμερίδης (46' Γκένας), Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Χαριτωνίδης, Ρόβας, Μπούρμπος (80' Πίτσος), Ρούσεφ, Παπουλής (75' Ζορμπάς), Κατσικογιάννης (61' Κάλαϊτζιτς), Τάντιτς (57' Αγρίτης).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (67' Μαλεζάς), Βιτόλο (71' Τσουκαλάς), Κοντρέρας (67' Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (71' Βιερίνια), Σακελλαρίου (67' Λίνο), Αθανασιάδης (75' Σαλπιγγίδης), Εττό (46' Γεωργίου).

Αναστόπουλος: "Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του"

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα, αλλά και τον ΠΑΟΚ: " Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω απ αυτούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή ανάσταση".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος είπε: " Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα πάλι σ αυτή την ιστορική έδρα. Εύχομαι ολόψυχα ο ΟΦΗ να υλοποιήσει το στόχο του και να βρεθεί πάλι στη superleague. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τον ΟΦΗ. Εύχομαι στο φίλο μου Νίκο Αναστόπουλο τα καλύτερα. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλό Πάσχα".

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ στην Κρήτη μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά και για τη δύσκολη φάση που περνάει ο ΟΦΗ

Κωνσταντινίδης: "Το μυαλό μας στα πλέι οφ"

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του "Δικεφάλου" με τον ΟΦΗ αναφέροντας ότι το μυαλό όλων είναι στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη φάση που περνάει η κρητική ομάδα.

Για το φιλικό με τον ΟΦΗ: " Είναι μεγάλη μας χαρά που μας κάλεσε ο ΟΦΗ να έρθουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα των Κρητικών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγει από το αδιέξοδο".

Για την παρουσία ως ποδοσφαιριστής στην Κρήτη: " Πέρασα πολύ ωραία και έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστα πράγματα".

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: " Στο μυαλό όλων μας είναι τα πλέι οφ. Ελπίζουμε η ομάδα μας να πάει καλά στο μίνι πρωτάθλημα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ