ΟΦΗ

Φιλική ήττα από την Φένλο

Φιλική ήττα από την Φένλο
INTIME SPORTS

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Φένλο. Καλά δείγματα από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε το Σάββατο (20/7) ο ΟΦΗ το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Φένλο.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, παρά την ήττα έδειξε καλά δείγματα και πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν. Το γκολ για τους Ολλανδούς σημειώθηκε στο 73ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να κάνουν μόλις ένα σουτ σε 45 λεπτά παιχνιδιού. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν έκανε κάτι το αξιόλογο λόγω του πλαστικού τερέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του ΟΦΗ άλλαξε όλη την 11αδα με την ομάδα να έχει εξαιρετική παρουσία από το 60ο λεπτό και μετά, έχοντας 9 τελικές προσπάθειες και θετική παρουσία.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Μονιάκης, Ζβασίγια, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Ικένγκ, Ροβύθης, Όγιος, Λαμπρόπουλος, Κανούλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Κουρδάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Παπάζογλου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ