ΟΦΗ

Έρχεται ο Γκαλέτι!

Έρχεται ο Γκαλέτι!
Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου στο ματς Ολυμπιακού - Μπενφίκα (27-11-2008)

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται στο Ηράκλειο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του στον ΟΦΗ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να έρχεται στη χώρα μας την Παρασκευή, αφού όπως όλα δείχνουν στις 5 το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Είναι βέβαιο πως τον Αργεντινό άσο θα περιμένουν αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ με σκοπό να τον αποθεώσουν και να του ζητήσουν να επαναλάβει τις γνωστές τους εμφανίσεις και με τον σύλλογο της Κρήτης.

Στη συνέχεια ο 33άχρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και, λογικά, θα βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί προφορικά και από τις δυο πλευρές.

Τέλος να πούμε πως εκπρόσωποι της Superleague και της ΠΑΕ ΟΦΗ βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ με σκοπό να συζητήσουν τα θέματα ασφαλείας και βελτίωσης του γηπέδου.

Η επίσκεψη ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και θα επακολουθήσει κι άλλη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να διαπιστωθεί η πρόοδος σε ότι ζητάει η Σούπερ Λιγκ για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ