ΟΦΗ

Σταθερές οι απολαβές του Γκαλέτι

Σταθερές οι απολαβές του Γκαλέτι
INTIME SPORTS

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκαθαρίζουν πως η προσφορά προς τον Γκαλέτι είναι συγκεκριμένη και δεν υπάρχουν επιπλέον όροι. Τριποτσέρης: "Όνειρο η επιστροφή στην Superleague"

Δημοσιεύματα σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο θέλουν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του για τον τρόπο που θα αμείβεται και όχι σταθερές αποδοχές (σε περίπτωση που κλείσει οριστικά στον ΟΦΗ).

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού ανεπίσημα από τον ΟΦΗ αφήνουν να εννοηθεί πως:

"Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα πληρώνεται σε αγώνα που θα αγωνίζεται. Προς άρση κάθε παρεξήγησης, ΟΦΗ και Γκαλέτι έχουν κάνει μια προφορική συμφωνία με τις αποδοχές να βρίσκονται εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει θέσει η ΠΑΕ και που ταυτόχρονα βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και αφήνουν ευχαριστημένο τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Όλα τα υπόλοιπα αναγραφόμενα, είναι εκ του πονηρού".

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν με την έλευση του 33άχρονου άσου (την Παρασκευή λογικά), ενώ στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να βρίσκεται στην "πρώτη" της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (25/6).

Τριποτσέρης: "Όνειρο η επιστροφή στην Superleague"

Ο πρώην άσος της Καβάλας μίλησε στο kavalagoal για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Κρήτης, τονίζοντας: "Σίγουρα το πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για μένα και για να κάνω τη μεταγραφή στον ΟΦΗ. Βρεθήκαμε με τον ίδιο στην Καβάλα, μιλήσαμε, μου ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα του ΟΦΗ και από κει και πέρα τα πάντα πήραν το δρόμο τους προκειμένου να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο".

Για τους στόχους του, είπε: "Στόχος μου εξ αρχής ήταν να αγωνιστώ σε ομάδα της Superleague είτε με την ομάδα της Καβάλας είτε με κάποια άλλη ΠΑΕ. Όμως η φιλοδοξία που είχα για να αγωνιστών στη Superleague με τον Α.Ο.Κ. δεν υλοποιήθηκε.

Γι’ αυτό το λόγο προσπάθησα να βρω μία ομάδα στη Superleague και χαίρομαι που ήρθε η πρόταση από την ομάδα του ΟΦΗ και έκανα πράξη το όνειρό μου να επιστρέψω στη Superleague και στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ