ΟΦΗ

Γκαλέτι: "Μου αρέσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ"

Γκαλέτι: "Μου αρέσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ"

Τη δίψα του να επανέλθει στην ενεργό δράση μέσω του ΟΦΗ εξέφρασε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Μετά από διάστημα απουσίας επτά χρόνων επέστρεψε στους Κρητικούς ο Σήφης Δασκαλάκης.

Με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα "elperiodicodearagon.com", ο 33χρονος Αργεντινός εξτρέμ ξεκαθάρισε ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ήταν τέλεια και τόνισε πως έχει πάρει άδεια από τους γιατρούς για να αγωνιστεί ξανά.

"Την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. την τρέχουσα) θα είμαι στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και εκεί θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία.

Ήδη, μίλησα με τον πρόεδρο και μου αρέσει σαν ιδέα το πρότζεκτ που έχει ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε τη συμφωνία. Έχω αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για εμένα", είπε αρχικά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Αναφορικά με την επιστροφή του στα γήπεδα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε:

"Τον περασμένο Απρίλιο έκανα ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Έχω πάρει την άδεια από τους γιατρούς για να αγωνιστώ ξανά και ήδη αυτό έγινε και από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής. Είμαι έτοιμος να παίξω. Έχω τεράστια δίψα".

Γκαλέτι: "Μου αρέσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ"

Παίκτης του ΟΦΗ για πρώτη φορά μετά το 2006 είναι και πάλι ο Σήφης Δασκαλάκης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα και στη συνέχεια δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι' αυτή την εξέλιξη.

Μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, ο 31χρονος δήλωσε στο ofifc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Είμαι έτοιμος να προσφέρω και να βοηθήσω, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, για να φέρουμε τον ΟΦΗ στην θέση που του αξίζει να βρίσκεται".

Στη συνέχεια έκανε και το ακόλουθο tweet μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ