ΟΦΗ

"Είναι ένα παιχνίδι και μόνο"

"Είναι ένα παιχνίδι και μόνο"
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ θα πάει στην Λιβαδειά για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι για πόλεμο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος

Ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει και την προσεχή Δευτέρα στην Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό, σύμφωνα με όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως η ομάδα του στην Λιβαδειά θα παίξει το ποδόσφαιρό της και δεν θα πάει για πόλεμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: " Βάσει των αποτελεσμάτων της Δευτέρας, η αγωνιστική ήταν σαν να μην έγινε. Βέβαια, το καλό θα ήταν να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι και να είχε μειωθεί η διαφορά από τον Παναιτωλικό.

Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ο Παναιτωλικός και να είχε μεγαλώσει η διαφορά. Όμως δεν έχει κριθεί τίποτα και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα. Το πιο σημαντικό στα παιχνίδια που ακολουθούν είναι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, είναι προτιμότερο να μην τα χάνουμε".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: " Είναι ένα παιχνίδι και μόνο. Δεν το βλέπουμε ούτε σαν πόλεμο, ούτε σαν κάτι διαφορετικό. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Όπως είπα, δεν κρίνει τίποτα. Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί, από όλες τις ομάδες και εμείς θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας".

Για τον Χαριτωνίδη: " Κατά μεγάλο ποσοστό θα είναι έξω από το παιχνίδι. Υπάρχουν προβλήματα με τους Καμπάνταη, Πίτσο, Γιακούμπου. Θα τους περιμένω όλους μέχρι την Κυριακή. Έχουν δεχτεί κάποια χτυπήματα".

Για τον Λεβαδειακό: " Εμείς κοιτάζουμε τι πάμε να κάνουμε εμείς. Και όχι οι άλλοι. Δεν το συζητάμε ότι μια νίκη είναι πολύ καλό. Γιατί ακόμα και αν ισοβαθμίσουμε τότε θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο.

Λέω αν, γιατί εμείς έχουμε άλλους στόχους από τον Λεβαδειακό. Εμείς δεν βλέπουμε το ματς σαν ένα παιχνίδι πολέμου αλλά σαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι πάγια τακτική μας να παίζουμε για τη νίκη".

Για το ματς του Λεβαδειακού στην Καισαριανή: " Είναι μια καλή ομάδα που βασίζεται στις προσωπικές μονομαχίες. Είναι ψηλά παιδιά για αυτό είπα και εγώ ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να είμαστε έτοιμοι την Δευτέρα".

Για τα πλάνα του εν όψει Λεβαδειακού: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τα όπλα μας και τα στοιχεία μας δεν τα χρησιμοποιούμε. Αυτά είναι μυστικά δικά μας και τα κρατάμε για κάθε Κυριακή. Το είπα άλλωστε ότι ο αντίπαλος ξέρει καλά εμάς και εμείς καλά αυτόν. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα δούμε πως θα τα εκμεταλλευτούμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ