ΟΦΗ

Ανακοίνωση προς τα αρμόδια όργανα ο ΟΦΗ

Ανακοίνωση προς τα αρμόδια όργανα ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Μετά από τα παράπονα που εξέφρασαν ο προπονητές και οι παίκτες του ΟΦΗ για τη διαιτησία στο Περιστέρι, η Διοικούσα Επιτροπή των Κρητικών εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη στα θεσμικά όργανα.

Σε αυτήν, γίνεται λόγος ότι η επιθυμία της κρητικής ομάδας είναι να έχει άριστη συνεργασία με τα θεσμικά όργανα του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ:

"Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε - Ο.Φ.Η κάνει μία μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει λύσεις στα τρέχοντα αυξημένα οικονομικά-οργανωτικά προβλήματα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Η ομάδα και το Σωματείο έχουν 87 χρόνια έντονης Αθλητικής και πολιτιστικής παρουσίας στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Για το λόγο αυτό η ιστορία της ομάδας αλλά και ο κόσμος της απαιτούν σεβασμό από όλα τα θεσμικά όργανα. Εμείς δηλώνουμε ως Διοικούσα Επιτροπή ότι θέλουμε αγαστή συνεργασία με όλα τα θεσμικά όργανα, προκειμένου το ποδόσφαιρο να διατηρήσει αναλίωτη την αίγλη και την λαϊκή απήχηση που έχει.

Παρακαλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και το Σάββατο στον αγώνα με την Δόξα Δράμας να στείλει για άλλη μια φορά ένα βροντερό μήνυμα σε όλα τα επίπεδα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ