ΟΦΗ

Παράπονα για τον Αρετόπουλο

Παράπονα για τον Αρετόπουλο
INTIME SPORTS

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρόι Κάρολ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, ανέφερε πως δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα του.

Γενικότερα στην κρητική ομάδα επικρατεί η άποψη πως ο διαιτητής Αρετόπουλος δεν... σφύριξε σωστά, ενώ ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σήφης Κορωνάκης, ζήτησε το λόγο από τον Τρικαλινό ρέφερι.

" Κρίμα που κάνεις τέτοια πράγματα και είσαι και νέο παιδί", του είπε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Αρετόπουλο απλά να χαμογελάει.

Από την άλλη, με δηλώσεις του, ο Ρόι Κάρολ άφησε κι αυτός τις σπόντες του για τις αποφάσεις του Αρετόπουλου. " Είναι ωραίος τύπος. Είναι δύσκολη η δουλειά του διαιτητή. Ευτυχώς πάντως που έχω ιρλανδική προφορά και οι διαιτητές δεν με καταλαβαίνουν", είπε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ διαμαρτύρονται για πέναλτι του Σκόνδρα πάνω στον Βάντο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για το οφσάιντ που δόθηκε στον Μάντζιο, ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι από τον Ιτάνζ, και απέφερε την πρώτη κίτρινη κάρτα του Έλληνα επιθετικού, επειδή συνέχισε τη φάση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ