ΟΦΗ

"Άφαντος" ο Σίσιτς, πρόβλημα με Παπάζογλου

"Άφαντος" ο Σίσιτς, πρόβλημα με Παπάζογλου
Σίσιτς INTIME SPORTS

Ενοχλημένοι είναι στον ΟΦΗ με τον Μίρνες Σίσιτς ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από την άδεια του. Πρόβλημα με Παπάζογλου ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα

Ενοχλημένη είναι τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του ΟΦΗ με την συμπεριφορά του Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος δεν επέστρεψε από την προγραμματισμένη άδεια του και δεν απάντησε ούτε στα τηλεφωνήματα των ανθρώπων τξς ΠΑΕ.

Ο 32χρονος μέσοεπιθετικός είχε πάρει άδεια από την ομάδα προκειμένου να παραστεί σε μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση στην πατρίδα του, ωστόσο παραμένει "άφαντος' τις τελευταίες ώρες και δεν έχει απαντήσει στα τηλεφωνήματα των ανθρώπων της διοίκησης.

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα προέκυψε με τον Θανάση Παπάζογλου στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς ο επιθετικός του ΟΦΗ ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και αποχώρησε

Ο Παπάζογλου έκανε αμέσως θεραπεία και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει στην Παρασκευή. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Ζαχαράκης όπως και οι υπόλοιποι παίκτες πλην των τραυματιών Μπούρμπου και Χαριτωνίδη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στο επιθετικό κομμάτι. Για την Παρασκευή υπάρχει διπλή προπόνηση.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ