ΜΙΛΑΝ

Βαριά "καμπάνα" σε Μπαλοτέλι

Foto Spada/LaPresse22 09 2013 Milano (Italia)Sport CalcioMilan - Napoli Campionato italiano di calcio Serie A Tim 2013 2014Nella foto: balotelli banti proteste fine garaPhoto Spada/LaPresse22 09 2013 Milan Italy)Sport SoccerMilan - Napoli Italian Football Championship League A Tim 2013 2014In the picture: balotelli banti
Foto Spada/LaPresse22 09 2013 Milano (Italia)Sport CalcioMilan - Napoli Campionato italiano di calcio Serie A Tim 2013 2014Nella foto: balotelli banti proteste fine garaPhoto Spada/LaPresse22 09 2013 Milan Italy)Sport SoccerMilan - Napoli Italian Football Championship League A Tim 2013 2014In the picture: balotelli banti LAPRESSE

Ο Μάριο Μπαλοτέλι "πλήρωσε ακριβά" την αποβολή και τα... γαλλικά στον διαιτητή, στο ματς της Μίλαν με τη Νάπολι, καθώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και χάνει το ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Ενός κακού μύρια έπονται. Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε το βράδυ της Κυριακής το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του, λίγο αργότερα γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας από τη Νάπολι (1-2) και πλέον είναι ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του στα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος.

Η κόντρα που είχε με τον διαιτητή Μπάντι αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Μίλαν-Νάπολι στοίχισε ακριβά στον 23χρονο Ιταλό επιθετικό καθώς πέρα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε, δέχτηκε και την καμπάνα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ο Μπαλοτέλι θα χάσει τα τρία επόμενα ματς, καθώς στη ποινή της μίας αγωνίστικής για την αποβολή προστέθηκαν και άλλες δύο για ύβρεις προς τον διαιτητή.

Βαριά "καμπάνα" σε Μπαλοτέλι

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Μπολόνια, Σαμπντόρια και Γιουβέντους, με τους "ροσονέρι" να έχουν πάντως το δικαίωμα άσκησης έφεσης για να μειώσουν την έκταση της ποινής.

Εν τω μεταξύ, με κλειστή την θύρα των οργανωμένων οπαδών της (Curva Sud) θα αγωνιστεί η Μίλαν κόντρα στη Σαμπντόρια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων από τους τιφόζι των Μιλανέζων στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στη Νάπολι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ