ΜΙΛΑΝ

Προθεσμία για Ντιαμάντι σε Μίλαν

Προθεσμία για Ντιαμάντι σε Μίλαν

Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στη Μίλαν. Διαβάστε πόσα ζητάει η Μπολόνια και ποια είναι η προθεσμία που έχει δώσει στους "ροσονέρι".

Την αλλαγή του συστήματος της Μίλαν σε 4-3-1-2 αποφάσισαν οι άνθρωπό της στην προ ημερών συνάντηση κορυφής, στην οποία σφραγίστηκε η παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και έκτοτε οι "ροσονέρι" βρίσκονται σε αναζήτηση επιτελικού μέσου.

Μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν είναι ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι, για τον οποίο έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια και ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Η Μπολόνια τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Repubblica" αυτό ισχύει μόνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι "ροσομπλού" θέλουν να καταστρώσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και επιθυμούν να γνωρίζουν σύντομα την έκβαση της υπόθεσης του Ντιαμάντι. Επομένως, σε περίπτωση που ο 30χρονος είναι στη Μπολόνια και μετά το πέρας της προθεσμίας, τότε οι "ροσομπλού" αναμένεται να αποδειχτούν πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως σε περίπτωση αγοράς του Ντιαμάντι οι Μιλανέζοι είναι πολύ πιθανό να πουλήσουν έναν εκ των Ρομπίνιο ή Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ