ΜΙΛΑΝ

"Χαρούμενος που έμεινε ο Αλέγκρι"

"Χαρούμενος που έμεινε ο Αλέγκρι"

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ διέψευσε πως είχε μπει σε συζητήσεις με τη Μίλαν για να πάρει τη θέση του Αλέγκρι στον πάγκο, εκφράζοντας τη... χαρά του για το τέλος του προπονητικού σίριαλ στους "ροσονέρι".

Το όνομα του Κλάρενς Ζέεντορφ γραφόταν έντονα τα τελευταία 24ωρα ως του "εκλεκτού" της οικογένειας Μπερλουσκόνι για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να κάνει λόγο μάλιστα και για προσύμφωνο από τον Ιανουάριο του 2013.

Έτσι, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής Αλέγκρι στον πάγκο, ο Ολλανδός άσος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο μάνατζέρ του.

"Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του Κλάρενς Ζέεντορφ μετά τη συμφωνία της Μίλαν με τον Αλέγκρι, καθώς πρόκειται για μία αρκετά συνηθισμένη κατάσταση όπου ο προπονητής έχει συμβόλαιο και αυτό το συμβόλαιο τηρείται και από τις δύο πλευρές.

Ο Κλάρενς δεν έδωσε σημασία σε αυτές τις φήμες που τον υπέδειξαν ως αντικαταστάτη του Αλέγκρι και το σίγουρο είναι πως δεν θα το κάνει τώρα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

"Χαρούμενος που έμεινε ο Αλέγκρι"

"Είναι λυπηρές αυτές οι φήμες, που κατηγορούν τον Ζέεντορφ πως είχε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ στην πραγματικότητα δεν ζήτησε απολύτως τίποτα.

Ο Κλάρενς έχει μία εκπληκτική σεζόν, έχει καθαρές ετήσιες απολαβές 3,5 εκ.ευρώ και το κυριότερο είναι πως δείχνει ακόμα μία φορά ποιες είναι οι ικανότητες και η φυσική του κατάσταση πάνω στο χορτάρι.

Μπορώ να σας διαβεβαίωσω πως είναι καλά αυτή τη στιγμή και είναι ακόμα περισσότερο χαρούμενος για το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωμένος πλέον να εμπλέκεται σε σενάρια που αφορούν τη Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ