ΜΙΛΑΝ

Μπαλοτέλι: "Μην απολύσετε τον Μαντσίνι"

Μπαλοτέλι: "Μην απολύσετε τον Μαντσίνι"

Μήνυμα στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι να κρατήσουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο τιμόνι και τη νέα σεζόν έστειλε ο Μάριο Μπαλοτέλι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του στο "Etihad Stadium" με τη Μάντσεστσερ Σίτι να έχει στρατσαπαριστεί (για δεύτερη σερί σεζόν) στο Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει μείνει 12 πόντους πίσω από τη Γιουνάιτεντ στην κούρσα του τίτλου, παρόλα αυτά ο Μάριο Μπαλοτέλι εξακολουθεί να πιστεύει απεριόριστα στην αξία του.

Αν και βρίσκεται πλέον στη Μίλαν, ο "Σούπερ Μάριο" δεν ξέχασε τον συμπατριώτη του και με δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη πως οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι οφείλουν να τον κρατήσουν στο τιμόνι και μετά το καλοκαίρι.

"Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος για τη Σίτι. Το σημαντικότερο είναι πως αρέσει στους παίκτες. Εάν ρωτήσετε ποιον θέλουν για τη νέα σεζόν, ο κάθε παίκτης ξεχωριστά θα απαντήσει τον Ρομπέρτο.

Δεν είναι μόνο ο προπονητής τους αλλα και ο φίλος τους", τόνισε ο Ιταλός επιθετικός και πρόσθεσε:

"Δείτε τις επιτυχίες που είχε ο Ρομπέρτο, το Κύπελλο Αγγλίας και το πρώτο πρωτάθλημα μετά από περισσότερα από 40 χρόνια.

Ακόμα και ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν κερδίζει τρόπαιο κάθε χρόνο, όμως επιστρέφει".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ