ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Εάν δεν τα καταφέρω θα χρειαστεί εξορκιστής στη Μίλαν"

Μιχάιλοβιτς: "Εάν δεν τα καταφέρω θα χρειαστεί εξορκιστής στη Μίλαν"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δήλωσε αισιόδοξος ενόψει των δύο προσεχών ματς με Σασουόλο και Κιέβο στο "San Siro" και τόνισε πως σε περίπτωση που αποτύχει στο έργο του θα πρέπει η Μίλαν να φωνάξει έναν... εξορκιστή!

"Ξέρω πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο, έχει τους δικούς του κανόνες. Πριν αλλάξεις έναν προπονητή πρέπει πρώτα να ελέγξεις μερικά πράγματα: είναι η ομάδα με τον προπονητή; Δουλεύει σκληρά; Εάν δεν συνέβαινε αυτό, θα ήμουν ο πρώτος που θα έφευγε.

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, εγώ τις παίρνω ακόμα, είμαι πεπεισμένος ότι θα λυθούν τα προβλήματα επειδή πιστεύω στους παίκτες", τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Σασουόλο ο Σέρβος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Ευχαριστώ τον Αντσελότι, τον Σάκι και τον Καπέλο για την υποστήριξή τους. Είμαι σίγουρος για αυτό που θέλω να κάνω και σίγουρα θα τα καταφέρω. Έχω τα ηθικά χαρακτηριστικά για να τα πάω καλά εδώ, εάν δεν τα καταφέρω θα χρειαστεί στη Μίλαν ένας εξορκιστής...

Μιχάιλοβιτς: "Εάν δεν τα καταφέρω θα χρειαστεί εξορκιστής στη Μίλαν"

Το ματς με τη Σασουόλο θα είναι δύσκολο καθώς η αντίπαλός μας βρίσκεται σε φόρμα. Όμως πρέπει να νικήσουμε, έχουμε ανάγκη τους τρεις πόντους. Στο στάδιο δεν θα υπάρχει σπουδαία ατμόσφαιρα (σ.σ. λόγω της κόντρας των οργανωμένων οπαδών με τη διοίκηση που εκφράζεται μέσα από διαμαρτυρίες εντός γηπέδου) αλλά είναι στο χέρι μας να ξαναφέρουμε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους.

Μερικές φορές έχουμε υπερβολικό φόβο, χρειάζεται να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σύστημα για να σου δίνει τις νίκες στα παιχνίδια.

Μετράει η συμπεριφορά, η διάθεση για τη νίκη, η επιθετικότητα. Δουλεύουμε πάνω στο 4-3-3 και στο 4-4-2, δυστυχώς όμως έχουμε όλους τους επιθετικούς μας εκτός και δεν είναι πάντα εύκολο να κατεβαίνουμε στο γήπεδο με δύο επιθετικούς".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ