ΜΙΛΑΝ

Μένει στη Μίλαν ο Ελ Σααραουί

Μένει στη Μίλαν ο Ελ Σααραουί

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα πως ο Στεφάν Ελ Σααραουί δεν πωλείται, μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού μεταξύ του Γκαλιάνι με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε προαναγγείλει λίγες ημέρες νωρίτερα πως θα συναντηθεί την Τρίτη (2/7) με τον Στεφάν Ελ Σααραουί για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στους "ροσονέρι", όπως και έγινε.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε τετ α τετ το απόγευμα με τον 20χρονο επιθετικό και τον εκπρόσωπό του και λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης (κράτησε 1,5 ώρα) ξεκαθαρίστηκε πως ο παίκτης τίθεται εκτός μεταγραφικού παζαριού.

Όπως γνωστοποίησε η επίσημη Μίλαν, ο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε στον παίκτη την επιθυμία του συλλόγου να τον κρατήσει ενώ εκείνος από την πλευρά του εξέφρασε την θέλησή του να παραμείνει στο "Σαν Σίρο" και να μην πάει σε άλλη ομάδα".

"Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Αντριάνο Γκαλιάνι, του Στεφάν Ελ Σααραουί και τον μάνατζερ του νεαρού πρωταθλητή μας.

Όλα πήγαν καλά. Ο Στεφάν, δεδηλωμένος τιφόζο της Μίλαν, εξέφρασε την ισχυρή του επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ροσονέρα φανέλα.

Γεγονός που ισχύει και για τη Μίλαν, η οποία συνεχίζει να τον εμπιστεύεται. Η Μίλαν και ο Ελ Σααραουί προχωρούν μαζί, όπως από τον Ιούνιο του 2011 και μετά.

Τέλος στο μεταγραφικό παζάρι, τέλος στα σενάρια, τέλος στις προσεγγίσεις, Η Μίλαν, τα κοκκινόμαυρα χρώματα και ο κοκκινόμαυρος Φαραόνε πηγαίνουν μαζί", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Ιταλός διεθνής επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας του μέσω Twitter: "Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες... Πάντα και μόνο forza Milan...!!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ