ΜΙΛΑΝ

Χόντα η απάντηση στον... Τέβες

Χόντα η απάντηση στον... Τέβες

Η Μίλαν έχασε τον Τέβες από τη Γιουβέντους και πλέον "τα δίνει όλα" για να πάρει τον Κεϊσούκε Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε τι προσφέρουν οι "ροσονέρι" και ποιο το εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο Κάρλος Τέβες ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους της Μίλαν αυτό το καλοκαίρι όμως κατέληξε στα χέρια της ανταγωνίστριας Γιουβέντους, και πλέον οι άνθρωποι των Μιλανέζων κοιτούν την "επόμενη ημέρα".

Σε αυτή, το όνομα που φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας είναι ο Κεϊσούκε Χόντα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως υπάρχει έτοιμη πρόταση για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Αντριάνο Γκαλιάνι και των εκπροσώπων του 27χρονου Ιάπωνα επιτελικού μέσου, με τη Μίλαν να προσφέρει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.500.000 ευρώ (που μπορεί να γίνουν και 3 μαζί με μπόνους).

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο), με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως αξιώνει 7.000.000 ευρώ, ποσό που δεν φέρεται διατεθειμένη να καλύψει η Μίλαν.

Προς διαζύγιο με Φλαμινί

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο "Σαν Σίρο" ο Ματιέ Φλαμινί, καθώς στο ραντεβού της Τετάρτης η πλευρά του παίκτη δεν ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι του Γάλλου μέσου ζήτησαν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες "καθαρές" αποδοχές κοντά στα 3.000.000 ευρώ, με τους "ροσονέρι" να αντιπροτείνουν διετές συμβόλαιο με 1.800.000 ευρώ το χρόνο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ