ΜΙΛΑΝ

Λόπες: "Επιβράβευση η Μίλαν"

Λόπες: "Επιβράβευση η Μίλαν"

Ο Μάξι Λόπες έκοψε πρώτος το νήμα και έπιασε θέση στην επίθεση της Μίλαν αντί του Κάρλος Τέβες. Η υπόσχεση του Αργεντίνου στους "ροσονέρι" αλλά και το "χτύπημα" στο twitter από τη σύντροφό του, Γουάντα Νάρα.

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Μετά από όλα αυτά που έγιναν, ήρθε το βραβείο που ήταν να καταλήξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Χαιρετώ τους οπαδούς αυτού του μεγάλου συλλόγου και ελπίζω να ξεπληρώσω την αγάπη τους με όλες τις δυνάμεις μου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Μίλαν ο Μάξι Λόπες, ο οποιός υπέγραψε ως δανεικός με οψιόν αγοράς του από τους πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Τον ενθουσιασμό της για τη μεταγραφή του συζύγου της, δεν έκρυψε -λίγα λεπτά πριν την επισημοποίηση του deal- και η σύζυγός του και μοντέλο, Γουάντα Νάρα.

"Το πραγματικό του όνειρο ήταν η Μίλαν και το όνειρο πραγματοποιήθηκε" , έγραψε στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter.

Λόπες: "Επιβράβευση η Μίλαν"

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Αργεντίνου άσου, Αντρέα Ντ'Αμίκο, εμφανίστηκε και αυτός απόλυτα ικανοποιημένος από το happy end που είχε το φλερτ των Μιλανέζων με τον παίκτη της Κατάνια.

"Είναι ένας επίλογος που αξίζει. Ξέραμε ότι όλα εξαρτώνταν από την υπόθεση Τέβες αλλά αποδεχτήκαμε το ρίσκο επειδή το τρένο της Μίλαν περνάει μόνο μία φορά στην καριέρα κάποιου και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τέλους.

Λίγο πριν τις 7 το βράδυ (σ..σ της Παρασκευής) ο Τέβες ήταν παίκτης της Μίλαν, μετά όμως ήρθε η ανατροπή και ο Γκαλιάνι κατέθεσε στη Λίγκα το συμβόλαιο του Λόπες.

Ο Μάξι είναι τώρα παίκτης της Μίλαν και όπως είπε χαρακτηριστικά "θα φάει το χορτάρι του γηπέδου".

Να σημειωθεί πως ο Αργεντίνος στράικερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την Κατάνια, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ με την ομάδα της Σικελίας.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ