ΜΙΛΑΝ

"Καρφιά" Πάτο για Αλέγκρι

"Καρφιά" Πάτο για Αλέγκρι

Ο Αλεσάντρε Πάτο έκανε παράπονα για τη μεταχείρισή του από τον Αλέγκρι ενώ δεν έκρυψε την νοσταλγία του για τον Κάρλο Αντσελότι. Τι είπε για Τέβες αλλά και τη σχέση του με Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

"Ο Κάρλο Αντσελότι μου μιλούσε, μου έλεγε τι έπρεπε να κάνω στο γήπεδο. Εάν οφείλω να βελτιωθώ ως παίκτης είναι ο προπονητής μου εκείνος που πρέπει να μου υποδείξει τι να κάνω", τόνισε ο Βραζιλιάνος φορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική "Corriere della Sera", και συνέχισε:

"Ο Αλέγκρι κάθε τόσο μου εξηγεί κάποια πράγματα αλλά η δουλειά ενός τεχνικού είναι να μιλάει με τους παίκτες του και να τους κάνει υποδείξεις ώστε να διορθώνουν τα λάθη τους.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ένας παίκτης οφείλει μόνο να χαμηλώνει το κεφάλι και να δουλεύει. Εγώ πρέπει να σέβομαι αυτό που λέει ο προπονητής".

Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει μέσο όρο ένα γκολ ανά δύο ματς αλλλά και ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, μίλησε για:

Τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Είναι μεγάλος πρωταθλητής. Εκτός γηπέδου δεν έχουμε στενή σχέση".

Για το φλερτ της Μίλαν με τον Κάρλος Τέβες: "Είμαι σίγουρος ότι, με ή χωρίς τον Τέβες, όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουμε στο τέλος κάθε διοργάνωσης".

Για τις επιθυμίες του μέσα στο 2012: "Θέλω να κατακτήσω το σκουντέτο, να φτάσω στον τελικό του Champions League και να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Βραζιλίας".

Για τη σχέση του με τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι και αν του προσέφερε ηρεμία στη ζωή του μετά το χωρισμό του: "Προσπαθούμε να κάνουμε μία φυσιολογική ζωή. Εγώ είμαι ήρεμος, μόνο οι τραυματισμοί μου προκαλούν ανησυχία".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ