ΜΙΛΑΝ

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι "έδωσε τα χέρια" με τον Μπι Ταετσαουμπόλ και ο Ταϊλανδός κροίσος μετράει ώρες για να είναι επίσημα το νέο αφεντικό της Μίλαν. "Ίσως κρατήσω το 51% των μετοχών", δήλωσε ο "καβαλιέρε".

Οι ώρες αυτές είναι ιστορικές για τη Μίλαν καθώς όλα δείχνουν πως μετά από σχεδόν 30 χρόνια στο διοικητικό τιμόνι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει πάρει οριστική απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη στον Μπι Ταετσαουμπόλ για να επαναφέρει πλέον εκείνος τον σύλλογο στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Μετά από το αρχικό "ναι" του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού στην πρόταση του Ταϊλανδού κροίσου για την απόκτηση του 51% των μετοχών έναντι 500.000.000 ευρώ, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου "Park Hyatt" και κατά την έξοδό τους από αυτό δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους πως όλα πηγαίνουν καλά όσον αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών.

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

"Δώσαμε αυτό το ραντεβού για να ξεκαθαρίσουμε κάθε παράμετρο της συμφωνίας, κυρίως για το μέλλον της Μίλαν. Η μεγαλύτερη μου ανησυχία μου ήταν για το αν το μέλλον της Μίλαν θα είναι το ίδιο λαμπρό με το ένδοξο παρελθόν μέσω αυτής της συνεργασίας.

Είδα στο πρόσωπο του κυρίου Μπι ένα άτομο απολύτως σοβαρό, εκπλήρωσε κάποιες τεχνικές απαιτήσεις για την κατάρτιση του συμβολαίου ενώ γίναμε και φίλοι.

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα συνεχίζοντας τη σχέση μας, τον ευχαριστώ για όσα ήθελε να κάνει, για να διασφαλίσει πως το brand name της Μίλαν θα είναι δυνατό και στις ασιατικές χώρες, αρχής γενομένης από τη Μίλαν.

Είναι μία ημέρα που κινείται προς την κατεύθυνση που θέλουμε για το μέλλον. Συζητάμε ακόμα για το πακέτο των μετοχών, υπάρχει η πιθανότητα να κρατήσω το 51%..

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

Η Μίλαν ήταν πάντα μία υπόθεση καρδιάς", δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενώ από την πλευρά του ο επερχόμενος νέος μεγάλος επενδυτής στη Μίλαν είπε:

"Όλα πήγαν πολύ καλά, με τιμάει το γεγονός ότι ο πρόεδρος με προσκάλεσε και με συμπεριέλαβε σε αυτή τη συνδιαλλαγή. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, όμως ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί πολύ σύντομα η απόλυτη συμφωνία.

Γύρισε σελίδα η Μίλαν

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για τα ποσά. Ο Μαλντίνι στη διοίκηση; Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι. Η Μίλαν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα αποφασίσουμε μαζί για το καλό του συλλόγου".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ