ΜΙΛΑΝ

Αγωνία για την απάντηση Μπερλουσκόνι

Αγωνία για την απάντηση Μπερλουσκόνι

Ο Μπι Ταετσαουμπόλ έκανε πρόταση-μαθούμ 500.000.000 ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μίλαν όμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχει ακόμα απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στους "ροσονέρι".

Η αγωνία όσον αφορά στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μίλαν κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν παίρνει μία τελική απόφαση.

Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν είχε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις την Πέμπτη με τον Ταϊλανδό κροίσο Μπι Ταετσαουμπόλ ο οποίος φέρεται να προσφέρει το ποσό των 500.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το 51% των μετοχών του συλλόγου ωστόσο το δεύτερο ραντεβού που ήταν να γίνει την Παρασκευή δεν έγινε ποτέ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μπερλουσκόνι κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει την οριστική απόφασή του καθώς την ίδια ώρα υπάρχει στο τραπέζει και μία άλλη πρόταση: εκείνη του Κινέζου επενδυτή Ρίτσαρντ Λι ο οποίος από την πλευρά του δίνει 600.000.000 ευρώ για το 60% των μετοχών του συλλόγου αλλά δίνει διορία ελάχιστων ημερών πριν προσφέρει τα κεφάλαιά του για να αγοράσει άλλη ομάδα.

Αγωνία για την απάντηση Μπερλουσκόνι

Ο Μπι Ταετσαουμπόλ έχει φτάσει εδώ και λίγα 24ωρα στο Μιλάνο και διαπραγματεύεται με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι την αγορά της Μίλαν

Την ίδια ώρα ο Μπι Ταετσαουμπόλ εξακολουθεί να περιμένει την απάντηση του "καβαλιέρε" στην πρόταση που του κατέθεσε και με δηλώσεις του στην "Sportmediaset", είπε:

"Το ραντεβού μου με τον Μπερλουσκόνι; Δεν ξέρω αν θα γίνει την Παρασκευή. Θα δούμε αν θα πάει καλά".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ