ΜΙΛΑΝ

Δε συμφώνησαν Μίλαν και Φλαμινί

AC Milan's French midfielder Mathieu Flamini celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Pescara and AC Milan, at the Adriatico stadium in Pescara, Italy, Wednesday, May 8, 2013. (AP Photo/Sandro Perozzi)
AC Milan's French midfielder Mathieu Flamini celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Pescara and AC Milan, at the Adriatico stadium in Pescara, Italy, Wednesday, May 8, 2013. (AP Photo/Sandro Perozzi) AP

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ματιέ Φλαμινί στη Μίλαν, αφού η πλευρά του παίκτη δεν ήρθε σε συμφωνία με τους "ροσονέρι". "Χρειάζεται μία ακόμη συνάντηση" δήλωσε ο ατζέντης του Γάλλου μέσου.

Θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, όμως, και αυτό πολλές φορές δεν είναι αρκετό για να επέλθει συμφωνία.

Αυτό μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την περίπτωση του Ματιέ Φλαμινί, η υπόθεση του οποίου δεν έκλεισε την Τετάρτη για τη Μίλαν.

Οι "ροσονέρι" θα ήθελαν να κρατήσουν τον πρώην μέσο της Άρσεναλ και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο του πρότειναν διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη επιθυμεί τριετές συμβόλαιο και γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητο να γίνει μία ακόμη συνάντηση, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Φλαμινί:

"Η συνάντηση ήταν απαραίτητη για να καταστήσουμε σαφή τη θέση μας και να καταλάβουμε τις σκέψεις του συλλόγου. Χρειάζεται άλλη μία συνάντηση για να παρθεί κάποια απόφαση. Ο Φλαμινί είναι χαρούμενος στη Μίλαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνει".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ