ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Μοντολίβο και Τραορέ

Ανακοίνωσε Μοντολίβο και Τραορέ

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Μοντολίβο και Τραορέ ενώ επέκτεινε για έναν χρόνο τη συνεργασία της με τον Μάσιμο Αμπροζίνι. Δείτε το video με τον χαιρετισμό του Μοντολίβο με την φανέλα των ροσονέρι.

Μετά από τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών πρώτης γραμμής (Γκατούζο, Νέστα, Τζαμπρότα, Ιντσάγκι, Φαν Μπόμελ) ήρθε η ώρα για την πρώτη ρελάνς από πλευράς Μίλαν, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη την απόκτηση των Ρικάρντο Μοντολίβο και Μπακάγ Τραορέ.

Ο Μοντολίβο, ο οποιός αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά από επτά χρόνια παρουσίας στη Φιορεντίνα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι".

Ο 27χρονος μέσος έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το Euro 2012 με την οποία μετράει 32 συμμετοχές, ενώ έχει 219 παρουσίες στη Serie A.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την υπογραφή του, ο πρώην άσος των "βιόλα" χαιρέτησε όλους τους φίλους της νέας του ομάδας, μέσα από ένα video που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στην επίσημα σελίδα της Μίλαν στο Facebook.

Όσον αφορά στον Τραορέ, ο 27χρονος διεθνής μέσος με το Μάλι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015, εξαργυρώνοντας την καλή παρουσία του στη Νανσί την περασμένη τριετία.

Πέρα από τις δύο επισημοποιήσεις μεταγραφών, η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία την Πέμπτη και με τον Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Αυτό σημαίνει πως η 35χρονη "σημαία" της Μίλαν θα έχει συμπληρώσει του χρόνου μισή ζωή στους "ροσονέρι", καθώς αγωνίζεται σε αυτούς από την ηλικία των 18 ετών (1995).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ