ΜΙΛΑΝ

Ακουϊλάνι: "Δεν είμαι Πίρλο"

Ακουϊλάνι: "Δεν είμαι Πίρλο"

Η Μίλαν παρουσίασε τους Αλμπέρτο Ακουϊλάνι και Αντόνιο Νοτσερίνο, με τον πρώτο να μην δέχεται τον όρο... αντι-Πίρλο

Το απόγευμα της Τετάρτης η Μίλαν παρουσίασε επίσημα τα δύο τελευταία της αποκτήματα, τους Αντόνιο Νοτσερίνο και Αλμπέρτο Ακουϊλάνι.

Αμφότεροι είναι Ιταλοί μέσοι, ο Νοτσερίνο δύσκολα αρχικά θα διεκδικήσει θέση βασικού, ενώ για τον Ακουϊλάνι πολλοί τον θεωρούν αντικαταστάτη του Πίρλο.

"Είναι λάθος να με συγκρίνουν με τον Πίρλο, είμαστε πολύ διαφορετικοί", τόνισε ο Ακουϊλάνι και συνέχισε: "Βέβαια είναι τιμή μου όλο αυτό, καθώς είναι σπουδαίος παίκτης".

Όταν ρωτήθηκε για την θέση στην οποία προτιμάει να αγωνίζεται, εξήγησε πως στον ρόμβο του αρέσει να παίζει στην κορυφή (πίσω από τους επιθετικούς) αλλά και αριστερά, εκεί νιώθει καλά, όπως χαρακτηριστικά είπε.

"Είμαι δέκα μέρες εδώ και έχω μπει στο κλίμα της ομάδας. Όλοι θέλουν να είναι μέρος της Μίλαν. Τώρα η προσοχή μου είναι στις προπονήσεις και στα δύσκολα ματς που έρχονται".

Η Μίλαν ξεκινά το πρωτάθλημα την Παρασκευή υποδεχόμενη την Λάτσιο και την Τρίτη παίζει με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την πρεμιέρα του Champions League.

"Μην με ρωτήσετε για τα ματς με Λάτσιο και Μπαρτσελόνα. Φυσικά είναι δύσκολα ματς, η Λάτσιο είναι δυνατή ομάδα και όλοι ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα", πρόσθεσε ο Ακουϊλάνι.

Ακουϊλάνι: "Δεν είμαι Πίρλο"

Ο Νοτσερίνο ξεκίνησε λέγοντας πως ξεχωριστή σχέση με τους τους Κασάνο και Ακουϊλάνι, ενώ ξέρει πολλά για την Μίλαν από την εθνική Ιταλίας.

"Εξαρτάται από μένα να αρπάξω αυτήν την ευκαιρία. Δεν έχω κερδίσει τίποτα στην καριέρα μου, αλλά ήρθε σε μία ομάδα που μπορεί να μου δώσει τίτλους", ανέφερε ο Νοτσερίνο.

"Η Παλέρμο με βοήθησε να ωριμάσω και σε αυτήν οφείλω το ότι βρίσκομαι εδώ τώρα. Η Μίλαν ήρθε στην ζωή μου πολύ ξαφνικά, όταν με ενημέρωσαν για την πρόταση η έκπληξη ήταν μεγάλη και εν συνεχεία... πετούσα στα σύννεφα".

"Πέρσι με την Παλέρμο η Ίντερ μας κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου, τώρα δεν θέλω να τους νικήσω με την Μίλαν για να πάρω εκδίκηση, θέλω να τους νικήσουμε στα ντέρμπι και να τερματίσουμε ψηλότερα από όλους, αυτός είναι ο στόχος".

Ακουϊλάνι: "Δεν είμαι Πίρλο"

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ