ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βίντιτς!

Χάνει όλη τη σεζόν ο Βίντιτς!

Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να επιβεβαιώνει πως ο Νεμάνια Βίντιτς θα μείνει νοκ-άουτ ως το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βασιλεία σε σύγκρουσή του με τον Μάρκο Στρέλερ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, με τη ζημιά να αποδεικνύεται τελικά πολύ σοβαρή.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός των "κόκκινων διαβόλων" υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από όλες τις φετινές υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ σε Αγγλία και Europa League.

"Πιστέψαμε ότι ήταν άσχημος ο τραυματισμός του, τελικά θα χάσει όλη τη σεζόν. Δεν ήταν κάτι το αναμενόμενο αλλα δεν παύει να είναι άσχημο νέο.

Θα δει έναν ειδικό τη Δευτέρα όπου θα αποφασίσει πότε θα γίνει η εγχείριση. Θα πάρει πάντως λίγο χρόνο καθώς το γόνατο είναι ακόμα πρησμένο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Το πιθανότερο είναι πως ο Φιλ Τζόουνς θα πάρει τη θέση του Βίντιτς στο κέντρο της άμυνας παίζοντας δίπλα στον Φέρντιναντ στο ματς με τη Γουλβς, με τους Τζόνι Έβανς και Κρις Σμόλινγκ να είναι οι έτεροι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ