ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το 'χει ξανακάνει ο Φαν Πέρσι

Το 'χει ξανακάνει ο Φαν Πέρσι

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε με εκπληκτικό τρόπο το 2ο γκολ της Μάντσεστερ ενάντια στην Άστον Βίλα, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα τέρματα της χρονιάς. Ωστόσο, ο Ολλανδός επιθετικός έχει πετύχει στο παρελθόν κι άλλες φορές παρόμοιο τέρμα σαν αυτό ενάντια στην Βίλα! (videos)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με το χατ-τρικ που σημείωσε σε μόλις 33 λεπτά αγώνα ενάντια στην Άστον Βίλα, κλείδωσε και μαθηματικά τον τίτλο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο το 2ο κατά σειρά γκολ του Ολλανδού επιθετικού ήταν εκπληκτικό.

Μετά από "σαραντάρα" μπαλιά του Γουέιν Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι έπιασε ένα βολέ στην κίνηση προτού η μπάλα ακουμπήσει το έδαφος. Αμέσως πολλοί έκαναν λόγο μέχρι και για το γκολ της χρονιάς.

Ωστόσο ο τρόπος που πέτυχε το γκολ ο Φαν Πέρσι με βολέ "εν κινήσει", ενάντια στην Άστον Βίλα, δεν είναι κάτι που πετυχαίνει πρώτη φορά. Κατά το παρελθόν έχουμε ξαναδεί παρόμοια γκολ από τον Ολλανδό, το ίδιο όμορφα μ' αυτό που πέτυχε ενάντια στους "χωριάτες":

Ρόμπιν Φαν Πέρσι - Τσάρλτον:

Ρόμπιν Φαν Πέρσι - Έβερτον:

Ρόμπιν Φαν Πέρσι - Λίβερπουλ:

Ρόμπιν Φαν Πέρσι- - Μεξικό:

Ο Ολλανδός στράικερ φέτος διανύει απίστευτη περίοδο φόρμας, όντας πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 24 τέρματα, ενώ είναι και ο βασικός υποψήφιος για MVP της χρονιάς στην Αγγλία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ