ΑΓΓΛΙΑ

Οι υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ

Οι υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς και τον καλύτερο νεαρό στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε ποιοι απαρτίζουν την κάθε λίστα.

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς και του καλύτερου νεαρού στην Πρέμιερ Λιγκ έγιναν γνωστές την Παρασκευή και μέσα σε αυτές υπήρχε μία μεγάλη έκπληξη.

Δεν είναι λίγα τα αγγλικά μέσα τα οποία έχουν σταθεί στην υποψηφιότητα του Μάικλ Κάρικ, η οποία δεν ήταν αναμενόμενη, δεδομένης και της φανταστικής χρονιάς του Μίτσου.

Αναλυτικά οι έξι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ είναι οι: Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Ρόμπιν φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χουάν Μάτα (Τσέλσι), Μάικλ Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Έντεν Αζάρ (Τσέλσι). Να σημειωθεί πως τα μεγάλα φαβορί θεωρούνται οι δύο πρώτοι, ενώ σημαντικές πιθανότητες έχει και ο Φαν Πέρσι.

Όσον αφορά τον καλύτερο νεαρό παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ οι υποψηφιότητες είναι οι εξής: Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Έντεν Αζάρ (Τσέλσι), Κριστιάν Μπεντέκ (Αστόν Βίλα), Ρομέλου Λουκακού (Γουέστ Μπρομ), Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Τζάκ Γουίλσιρ (Άρσεναλ). Παρατηρείται ότι Μπέιλ και Αζάρ είναι υποψήφιοι και για τα δύο βραβεία.

Άξιο αναφοράς ότι πέρυσι καλύτερος παίκτης αναδείχτηκε ο Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ), ενώ καλύτερος νεαρός παίκτης ήταν ο Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ). Τέλος, οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Απριλίου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ