ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το video που "καίει" τον Εβρά!

Το video που "καίει" τον Εβρά!

Λίγες ημέρες μετά την τιμωρίας του Λουίς Σουάρες για ρατσιστική επίθεση στον Εβρά, κάνει το γύρο του κόσμου video όπου δείχνει τον Γάλλο να απευθύνει ανάλογες εκφράσεις σε παίκτες της Τσέλσι!

Ο Πατρίς Εβρά ήταν το "θύμα" στην προ μηνών κόντρα του εντός γηπέδου με τον Λουίς Σουάρες, καθώς δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Ουρουγουανό φορ της Λίβερπουλ (του απηύθυνε το χαρακτηρισμό "νέγρος"), όμως πριν μερικά χρόνια ο ίδιος είχε το ρόλο του "θύτη".

Και αυτό γιατί στο ντοκιμαντέρ του καναλιού Canal+ με την ονομασία "Le Periple Rouge" ("Το ταξίδι των κόκκινων"), το οποίο αφηγείτο την πορεία της Μονακό μέχρι τον τελικό του Champions League το 2004, υπάρχει ένα μικρό κομμάτι στο φιλμ που δεν τιμάει ιδιαίτερα τον νυν άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αυτό, ο Γάλλος αριστερός μπακ αναφέρεται με όχι και τόσο κόσμιες εκφράσεις στους Τζίμι-Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ και Φρανκ Λάμπαρντ, ενώ χαρακτηρίζει και "νέγρους" τους παίκτες των Λονδρέζων.

Το επίμαχο κομμάτι στο αφιέρωμα του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού είναι λίγες ημέρες πριν την μάχη Μονακό-Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League, και μπορεί να είναι κάτι που γίνεται για "πλάκα", όμως το σίγουρο είναι πως η "ανακάλυψή" του δεν έρχεται και στο καλύτερο δυνατό τάιμινγκ για τον Εβρά.

Δείτε τον Πατρίς Εβρά από το 5' και 26'' του video.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ