ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το 2015 μπήκε στραβά για τον Ντι Μαρία

Το 2015 μπήκε στραβά για τον Ντι Μαρία
© IAN HODGSON

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν όμως στο 2015 τα στατιστικά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτικά. Ποιός ο ρόλος του... Φαν Χάαλ στην πτώση του Αργεντίνου.

Αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και χρόνια (γύρω στα 60 εκ.λίρες κόστισε η μετακίνησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης), ωστόσο στο τελευταίο διάστημα ο Άνχελ Ντι Μαρία κάθε άλλο παρά έχει βοηθήσει τους "κόκκινους διαβόλους".

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που μπήκε το 2015, με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει κανένα γκολ και καμία ασίστ στα τέσσερα ματς της Premier League στα οποία έχει αγωνιστεί (έχει δημιουργήσει συνολικά 8 ευκαιρίες) ενώ απογοητευτικά είναι επίσης τα νούμερά του όσον αφορά στα σουτ του (μόλις το 20% ήταν προς την εστία) και στις σέντρες (μόλις 12% ήταν η ακρίβειά τους).

Το 2015 μπήκε στραβά για τον Ντι Μαρία
© EPA

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Λουίς Φαν Χάαλ από την πλευρά του δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Ντι Μαρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του αφού εξαιτίας των συνεχόμενων πειραματισμών του, δεν του έχει βρει κάποια σταθερή θέση για τον χρησιμοποιεί σε αυτή.

Έτσι, ενώ στη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε συνήθως στην τριάδα πίσω από τον κλασικό φορ (π.χ Μπενζεμά) και αγωνιζόταν συνήθως στο δεξί άκρο όπου μπορούσε με το καλό αριστερό πόδι να συγκλίνει και να γίνεται επικίνδυνος, στη Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται σε άλλες θέσεις.

Το 2015 μπήκε στραβά για τον Ντι Μαρία
© AP

Στους αγώνες κόντρα στη Γουέστ Χαμ και στη Λέστερ έπαιξε ως 10άρι όπου δεν ήταν καθόλου απειλητικός ενώ στα ματς με ΚΠΡ και Σαουθάμπτον ήταν ο ένας από τους δύο στράικερ με τους οποίους αγωνίστηκαν οι "κόκκινοι διάβολοι", με τον Φαλκάο να είναι παρτενέρ του στο ένα ματς και τον Φαν Πέρσι στο άλλο...

Τα στατιστικά του Ντι Μαρία το 2015 στην Premier League

Το 2015 μπήκε στραβά για τον Ντι Μαρία
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ