ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τινάζει τη μπάνκα για Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τινάζει τη μπάνκα για Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άναψε το πράσινο φως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μία εξωπραγματική προσφορά στην Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Πολ Πογκμπά άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έμεινε ελεύθερος) και μετακόμισε στην Γιουβέντους, επιλογή για την οποία δικαιώθηκε απόλυτα αφού κατέκτησε -μεταξύ άλλων- τέσσερα σερί πρωταθλήματα με την Γιουβέντους ενώ εκτόξευσε την αξία του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τώρα, οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να κάνουν το "κόλπο γκρόσο" με τον Γάλλο άσο και να τον ξαναφέρουν στο "Old Trafford", με τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση στην απόκτησή του και τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να ετοιμάζουν μία τρελή πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική "Sun", οι Κυπελλούχοι Αγγλίας είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των 77.500.000 ευρώ για να ξαναφορέσει τα κόκκινα ο Γάλλος διεθνής μέσος, καταβάλλοντας αμέσως 62.000.000 ευρώ και δίνοντας το υπόλοιπο ποσό μέσω μπόνους.

Juventus' midfielder from France Paul Pogba celebrates after scoring a goal during the Serie A football match between Chievo Verona and Juventus on January 31, 2016 at Bentegodi Stadium in Verona.  / AFP / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Juventus' midfielder from France Paul Pogba celebrates after scoring a goal during the Serie A football match between Chievo Verona and Juventus on January 31, 2016 at Bentegodi Stadium in Verona. / AFP / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στόχος της Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το αγγλικό μέσο είναι να έχει αποκτηθεί πριν έρθει ο Ιούλιος ο Πογκμπά, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε περίπτωση που κλείσει το deal με αυτούς τους οικονομικούς όρους θα ισοδυναμεί με νέο ρεκόρ εξόδων από σύλλογο της Premier League.

Και αυτό γιατί η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League παραμένει αυτή του Άνχελ Ντι Μαρία από το καλοκαίρι του 2014, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε δίνοντας 77.100.000 ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ