ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τελευταία ζαριά για Φάμπρεγκας

Τελευταία ζαριά για Φάμπρεγκας

Την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται και για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο. Διαβάστε ποια θα είναι η νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Ισπανό.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπους πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι έτοιμοι να καταθέσουν μία ακόμη πρόταση, την τρίτη στη σειρά, η οποία θα φτάνει τα 35 εκ. λίρες (περίπου 40 εκ. ευρώ), ποσό που θα αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο.

Ωστόσο, ήδη εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις με τον Λούκα Μόντριτς να είναι μία εξ αυτών. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο Ντέιβιντ Μόγιες εκτιμά πολύ τον Κροάτη, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα ήθελε να τον αφήσει να φύγει, προκειμένου να έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ έναν γνωστό στους "μερένγκες" και να ενσωματωθεί πιο γρήγορα. Συν τοις άλλοις, δημοσίευμα των "Times" αναφέρει πως ο Μόντριτς μπορεί να πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και για τη μεταγραφή του Ουαλού.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Μαρουάν Φελαϊνί, οι πρωταθλητές Αγγλίας εξετάζουν σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" και την περίπτωση του Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ωστόσο, ο παίκτης, ο οποίος κοστολογείται στα 30 εκ. ευρώ, είχε πει πρόσφατα πως θα ήθελε να παραμείνει στη Γιουβέντους, ενώ και οι "μπιακονέρι" δε θα ήθελαν να τον παραχωρήσουν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ