ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Συμφώνησε με τη Γιουνάιτεντ ο Πέρισιτς

Inter Milans Ivan Perisic gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milans Ivan Perisic gestures during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τον Ιβάν Πέρισιτς για συμβόλαιο ύψους 6.000.000 ευρώ ετησίως και πλέον απομένει το "ΟΚ" της Ίντερ προκειμένου ο Κροάτης μεσοεπιθετικός να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Ακόμα πιο κοντά στην μετακόμισή του στο Μάντσεστερ για χάρη της Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ιβάν Πέρισιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" για συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 6.000.000 ευρώ ετησίως. Ένα ποσό διπλάσιο σε σχέση με όσα λαμβάνει απ' την Ίντερ.

Πλέον, απομένει το "ΟΚ" των νερατζούρι προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 28χρονου άσου, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει τον νέο τεχνικό της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Μιλάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της " Corriere dello Sport".

Σύμμαχος τόσο της Γιουνάιτεντ όσο και του Πέρισιτς, το γεγονός πως οι Μιλανέζοι χρειάζονται άμεσα και συγκεκριμένα μέχρι στις 30 Ιουνίου περίπου 35.000.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί μία σημαντική οικονομική ζημιά, η οποία δημιουργεί πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Τη φετινή σεζόν, παρά τη μέτρια πορεία της Ίντερ, ο Πέρισιτς σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 42 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ