ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

''Στοπ'' στην μεταγραφολογία από Φέργκιουσον

''Στοπ'' στην μεταγραφολογία από Φέργκιουσον
Φέργκιουσον

Για νεαρούς παίκτες θα ψαχτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη σύμφωνα με τον Άλεξ Φέργκιουσον που έβαλε ''φρένο'' στα ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών που συνδέονται σε μεταγραφικά σενάρια για την ομάδα του.

Όσοι φίλοι της Γιουνάιτεντ ακούνε διάφορα γνωστά ονόματα να συνδέονται σε μεταγραφικά σενάρια για την ομάδα ενόψει Ιανουαρίου, ας τα ξεχάσουν. Ο ίδιος ο Άλεξ Φέργκιουσον έβαλε "στοπ'' σε ό,τι γράφεται, τονίζοντας ότι ο σύλλογός του θα ψάξει όπως πάντα για νεαρούς παίκτες.

''Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήδη έχω'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο σε περίπτωση που μείνει κάποιος ποδοσφαιριστής ελεύθερος ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φέργκιουσον για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

"Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε εναγωνίως τις μεταγραφές που θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Εάν πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στον Τύπο, θα έπρεπε τώρα να είχαμε το μεγαλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη, για να μην αναφέρω το γεγονός πως θα είχαμε ήδη χρεοκοπήσει"

Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή σεζόν για τους δημοσιογράφους ώστε να μας συνδέσουν με μία πληθώρα ποδοσφαιριστών, μερικοί από τους οποίους είναι ομολογουμένως πολύ καλοί, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις ποιος μπορεί να μείνει ελεύθερος, αλλά, μιλώντας γενικά, δεν ψάχνω για σοβαρές μεταγραφικές μπίζνες τον Ιανουάριο. Δεν το χρειάζομαι καθώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήδη έχω. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω προπονήσει στο "Ολντ Τράφορντ".

Φυσικά όπως πάντα θα ψάξουμε για νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν ταλέντο και περιθώρια βελτίωσης."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ