ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Σταματάει του χρόνου ο Φέργκιουσον"

Sir Alex Ferguson at Goodwood to watch his horse Eurystheus come fourth in the Hazel Wigley Memorial Stakes during day one of the May Festival at Goodwood Racecourse, Chichester. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday May 24, 2012. Photo credit should read: Chris Ison/PA Wire
Sir Alex Ferguson at Goodwood to watch his horse Eurystheus come fourth in the Hazel Wigley Memorial Stakes during day one of the May Festival at Goodwood Racecourse, Chichester. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Thursday May 24, 2012. Photo credit should read: Chris Ison/PA Wire PA

Την πεποίθηση πως η νέα σεζόν θα είναι και η τελευταία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο στενός φίλος του και πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν.

Ο Σκωτσέζος πολυνίκης τεχνικός είχε προβλέψει την 31η Δεκεμβρίου του 2011 (ημέρα συμπλήρωσης των 70ών γενεθλίων του) ότι θα μείνει για μία τριετία ακόμα στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων", υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η υγεία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφασή του.

Την περασμένη εβδομάδα ο "Φέργκι" διακομίστηκε σε νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας πριν από μία προγραμματισμένη ομιλία του στη Γλασκώβη, με τον Γουίλαν να θεωρεί πως ο καλός του φίλος θα πει αντίο στους πάγκους σε 12 μήνες από τώρα.

"Μετά το τέλος της ερχόμενης σεζόν, ο Σερ Άλεξ θα τα παρατήσει. Η πίεση είναι μεγάλη, ειδικά όταν είσαι στην κορυφή για τόσο μεγάλο διάστημα", τόνισε ο πρόεδρος της Γουίγκαν, και πρόσθεσε:

"Φοβήθηκε λίγο και αυτό μου λέει ότι θα το σκεφτεί πάρα πολύ και θα συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να συνεχίζει και να παίρνει ρίσκα με την υγεία του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ