ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τέβες: "Δεν ζητώ συγγνώμη από τον Φέργκιουσον"

Τέβες: "Δεν ζητώ συγγνώμη από τον Φέργκιουσον"

Ο Κάρλος Τέβες πήρε πίσω τη... συγγνώμη στον Άλεξ Φέργκιουσον για το περίφημο πλακάτ εναντίον του και επιπλέον εξαπέλυσε νέα επίθεση στον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Μετά το "Rip Fergie" που ύψωσε ο Κάρλος Τέβες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου, η διοίκηση των "πολιτών" έσπευσε άμεσα να σβήσει τη φωτιά απολογούμενη στη συμπολίτισσα (μέσω ανακοίνωσης) για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της.

Το ίδιο μάλιστα έκανε και ο ίδιος ο Τέβες, με τον άσο της Σίτι και πρώην της Γιουνάιτεντ να ισχυρίζεται πως "παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό της στιγμής, δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τον Σέρ Άλεξ Φέργκιουσουν που θαυμάζω ως άνδρα και προπονητή".

Τα παραπάνω λόγια αυρότητας δεν κράτησαν πάντως για πολύ, με τον Κάρλος Τέβες να προβαίνει σε νέες δηλώσεις στην πατρίδα του όπου όχι μόνο ανακάλεσε τη συγγνώμη προς τον Φέργκιουσον αλλά εκτόξευσε και νέα επίθεση εις βάρος του.

"Φαίνεται πως ο Φέργκιουσον είναι ο πρόεδρος της Αγγλίας. Όταν μιλάει άσχημα για έναν παίκτη, κανείς δεν λέει ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη όταν όμως κάποιος κάνει ένα αστείο, πρέπει να πεις συγγνώμη.

Εγώ δεν λέω", ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος ο 28χρονος επιθετικός μιλώντας στην αργεντίνικη "Ole", και πρόσθεσε:

"Στο παρελθόν ο Φέργκιουσον έχει πει τα χειρότερα για μένα. Δεν έχουμε την παραμικρή σχέση μεταξύ μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ