PREMIER LEAGUE

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ο Κάρλος Τέβες παρακαλούσε να του δώσουν το πλακάτ "Rip Fergie" κατά τη διάρκεια της παρέλασης τίτλου των "πολιτών". Διαβάστε το story.

Ο Κάρλος Τέβες ύψωσε, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου, ένα πανό που έγραφε "RIP FERGIE" ("Αναπαύσου εν ειρήνη"), με τη συμπεριφορά του αυτή να στηλιτεύεται από το σύνολο των ΜΜΕ και τη διοίκηση των νέων πρωταθλητών Αγγλίας να υποχρεώνεται σε απολογία στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός φορ ζήτησε και αυτός συγγνώμη επικαλούμενος τον ενθουσιασμό της στιγμής, με μία γυναίκα όμως να έρχεται να "κάψει" με τη μαρτυρία της τον Τέβες.

Ο λόγος για την 52χρονη καθηγήτρια, Σου Μπράντσελ, με τη γυναίκα αυτή να ισχυρίζεται πως εκείνη έφτιαξε το πλακάτ και πως ο Τέβες ούρλιαζε προς το μέρος της για να του το δώσει προκειμένου να το... μοστράρει πάνω στο ανοιχτό διόροφο λεωφορείο.

"Είχε γείρει προς τη μία πλευρά του λεωφορείου, προσπαθώντας προφανώς να πιάσει το πόστερ και εκλιπαρούσε τον κόσμο να του το περάσει.

Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε. Απλά πρόσεξα ότι ενδιαφερόταν να το πάρει οπότε τo άρπαξα και φώναζα δυνατά "Τέβες", μέχρ4ι τη στιγμή που με είδε και χαμογέλασε", τόνισε η οπαδός των "πολιτών" και συνέχισε:

"Νομίζω ότι ο Τέβες γνώριζε το περιεχόμενο του πλακάτ, ειδικά όταν ήταν στο λεωφορείο. Τα αγγλικά του είναι αρκετά καλά για να το καταλάβει.

Δεν νομίζω πάντως ότι υπήρχε κακία πίσω από την κίνησή του. Νομίζω ότι είναι άδικη η κριτική που του γίνεται, απλά παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό της στιγμής".

Όσον αφορά στην αιτία που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πανό; Αυτό ήταν "απάντηση" σε παλαιότερη δήλωση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος όταν είχε ερωτηθεί για το αν η ομάδα του θα ήταν ποτέ "κάτω" από τη Σίτι απάντησε: "Όχι όσο είμαι ζωντανός".

Η "διαδρομή" του πλακάτ

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

Ο Τέβες (ξανά) στη δίνη του κυκλώνα!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ