ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την ισοφάριση το Ντένβερ, ανοίγει τον ρυθμό η Μινεσότα και οδηγεί στο 1.91

Ο Άντονι Έντουαρντς
Ο Άντονι Έντουαρντς Ⓒ 2024 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 ανάμεσα στη Μινεσότα και το Ντένβερ, στο πλαίσιο των playoffs της Δύσης.

Η Μινεσότα σόκαρε τους τους πρωταθλητές στα πρώτα δύο ματς της σειράς, κάνοντας ισάριθμα breaks μέσα στο Ντένβερ. Στο Game 3 ωστόσο, εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι πραγματικοί Νάγκετς και μείωσαν σε 2-1, επικρατώντας με το εμφατικό 117-90 στη Μινεάπολις.

Επόμενος στόχος για το Ντένβερ είναι να ισοφαρίσει τα ξημερώματα σε 2-2, προκειμένου να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. "Ρώτησα τους παίκτες μου αν πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε στη Μινεσότα και να κερδίσουν δύο παιχνίδια απέναντι σε αυτή την εξαιρετική ομάδα. Πήραμε το ένα. Τώρα το ερώτημα είναι μπορούμε να επαναλάβουμε μία παρόμοια εμφάνιση για να πάρουμε ακόμη μία νίκη;", τόνισε ο Μάικλ Μαλόουν.

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σειράς, οι Νάγκετς έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό (δίνεται αμφίβολος για απόψε). Σούταραν με 54% εντός παιδιάς και με 48% από το τρίποντο! Επίσης, είχαν 112,4 επιθετικό rating στις επιθέσεις μισού γηπέδου, έγραψαν δηλαδή μακράν την καλύτερή τους επίδοση στη φετινή postseason (11 περισσότερους πόντους από τη 2η).

"Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε αρνητικά. Κέρδισαν απλά ένα ματς, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο", σχολίασε ο σταρ των Τίμπεργουλβς, Αντονι Εντουαρντς, που έχει φέτος 30,4 πόντους κατά μέσο όρο σε επτά ματς στην postseason.

Το ζητούμενο για τη Μινεσότα είναι να ανοίξει το γήπεδο και να βρει πόντους στον αιφνιδιασμό, βασιζόμενη στην αθλητικότητά της. Στο Game 3, εγκλωβίστηκε στο ρυθμό του Ντένβερ, το ματς πήγε κατά κόρον σε επιθέσεις μισού γηπέδου και εκεί ηττήθηκε κατά κράτος (είχε 82,7 πόντους επιθετικό rating).

Στη λογική λοιπόν, ότι οι “λύκοι” θα προσπαθήσουν να δώσουν πιο γρήγορο τέμπο στο Game 4 και μεγαλύτερο pace, μπορούμε να πάμε με το Over 204,5 σε απόδοση 1.91. Στα προηγούμενα τρία ματς της σειράς το συγκεκριμένο line επιβεβαιώθηκε δύο φορές, ενώ το ίδιο συνέβη και στην τελευταία τους συνάντηση στο Target Center, τον περασμένο Μάρτιο, για τη regular season.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα – Ντένβερ: Over 204,5 (απόδοση 1.91), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ