ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Καβάνι, ο Ντι Μαρία και της αμύνης τα παιδιά

Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani celebrates after scoring a goal during the French League Cup round of sixteen football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Saint-Etienne (ASSE) on December 18, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / THOMAS SAMSON        (Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani celebrates after scoring a goal during the French League Cup round of sixteen football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Saint-Etienne (ASSE) on December 18, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / THOMAS SAMSON (Photo credit should read THOMAS SAMSON/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Λουί Φαν Χάαλ συνεχίζει τις σαρωτικές αλλαγές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η ονοματολογία του φετινού καλοκαιριού για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τελειωμό. Με τη λήξη της προηγούμενης περιόδου ο Λουί Φαν Χάαλ είχε τονίσει πως τώρα ξέρει τι πρέπει να κάνει και από ότι φαίνεται οι σκέψεις που είχε στο μυαλό του παίρνουν σάρκα και οστά.

Μετά την απόκτηση των Ντεπάι, Σβαϊναστάιγκερ και Νταρμιάν, αλλά και τη διαφαινόμενη του Σνιντερλέν οι κόκκινοι διάβολοι ετοιμάζονται και για άλλες κινήσεις.

Το πρώτο που απασχολεί τον Φαν Χάαλ φαίνεται να είναι η αντικατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός πήγε στην Τουρκία και ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι κάτοικος Παρισιού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο "Guardian" ο παίκτης που θέλει ο Ολλανδός προπονητής είναι ο Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της ομάδας του. Την ίδια ώρα η γαλλική ομάδα θέλει τον Ντι Μαρία και κάπου εκεί φαίνεται ότι θα δέσει το γλυκό.

Το επόμενο "deal" που θέλει να κλείσει ο Φαν Χάαλ είναι αυτό που αφορά τους Ντε Χέα και Σέρχιο Ράμος. Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι γνωστά ωστόσο εάν τελικά θα γίνει κάποια είδους ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες ή ο ένας από τους δύο θα μετακομίσει παραμένει άγνωστο. Για αυτό το λόγο το όνομα του Οταμέντι επανέρχεται στο προσκήνιο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δημοσίευμα του "Guardian" αναφέρει επίσης ότι για την αντικατάσταση του Ντε Χέα ίσως έρθει στο προσκήνιο ο Βίκτορ Βαλντές που ήδη ανήκει στην ομάδα. Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε σύντομα αφού ο Φαν Χάαλ θέλει να τελειώσει σύντομα όλες τις κινήσεις του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ