ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Γκιγκς "νίκησε" τον Μουρίνιο

Ο Γκιγκς "νίκησε" τον Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "κάνει πίσω" για τον Ζοζέ Μουρίνιο και εμπιστεύεται τον Ράιαν Γκιγκς για τη θέση του πρώτου προπονητή στη μετά-Φαν Χάαλ εποχή, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror".

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους να δουν τον Ζοζέ Μουρίνιο στην άκρη του πάγκου της ομάδας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος πρόβαλε ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το χρίσμα , όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Mirror" το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα καταλήξει σε... γάμο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "η αποτυχία του Ζοζέ Μουρίνιο να αναδείξει νέους παίκτες είναι ο βασικός λόγος που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βλέπουν τον Πορτογάλο ως υποψήφιο διάδοχο του Λουίς Φαν Χάαλ", ενώ στο ίδιο κείμενο υπογραμμίζεται πως ο Ράιαν Γκιγκς προαλείφεται ως ο άνθρωπος που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Φαν Χάαλ όταν αποχωρήσει ο Ολλανδός.

Αυτό μάλιστα δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν καθώς δεν αποκλείεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2017. "Θα έρθουν αρκετοί παίκτες που θα έρθουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νεά σεζόν γιατί ξέρουν πως θα πάρουν ευκαιρίες από μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες ο 65χρονος τεχνικός.

Ο Γκιγκς "νίκησε" τον Μουρίνιο

Το ρεπορτάζ της "Mirror" αναφέρει πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φοβούνται πως η ενδεχόμενη πρόσληψη του Μουρίνιο θα μπλοκάρει το δρόμο των Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον και ΜακΝερ στην πρώτη ομάδα και θα έρθει σε αντίθεση με την μακροχρόνια πολιτική του συλλόγου που θέλει να επενδύει σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Επιπλέον ένας ακόμα λόγος που έχει συντελέσει στο να χάσει (σημαντικό) έδαφος ο Μουρίνιο στη μάχη της διαδοχής του Φαν Χάαλ έχει να κάνει με το παρελθόν του: σε καμία από όλες τις προηγούμενες ομάδες του δεν έμεινε για πάνω από τρία χρόνια, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλει έναν τεχνικό ο οποίος θα μείνει για πολλά χρόνια και θα εργαστεί για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ