ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιγκουαΐν, ο πρώτος στόχος του Μουρίνιο

Ιγκουαΐν, ο πρώτος στόχος του Μουρίνιο

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκοράρει ασταμάτητα με τη Νάπολι και ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται αποφασισμένος να τον πάρει μαζί του στη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Corriere dello Sport".

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει καταφέρει να γυρίσει υπέρ του το κλίμα με τις δύο τελευταίες επιτυχίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι της Μίντιλαντ (5-1) και της Άρσεναλ (3-2), παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν χάνει χρόνο και συνεχίζει να γυριζει την Ευρώπη για να κοιτάζει παίκτες με την προοπτική ότι στο φινάλε της σεζόν θα οριστικτο deal του με τους "κόκκινους διαβόλους".

Πριν από περίπου 10 ημέρες ταξίδεψε στο Μιλάνο και παρακολούθησε το Ίντερ-Σαμπντόρια, με πολλούς να θεωρούν πως ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ο πρώτος μεταγραφικός του στοχος, ωστόσο η "Corriere dello Sport" υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο "Special One" έχει βάλει στο μάτι τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ιγκουαΐν, ο πρώτος στόχος του Μουρίνιο

Μουρίνιο και Ιγκουαΐν συνεργάστηκαν για τρία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2010 μέχρι το 2013

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή μέσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπληρώνει πως για να "κλείσει" τον Αργεντινό στράικερ (μετράφει φέτος 25 γκολ σε 27 παιχνίδια στη Serie A και συνολικα 60 γκολ σε 96 εμφανίσεις του με τη Νάπολι), η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει 80.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

Σημειώνεται πως η ρήτρα που έχει βάλει η Νάπολι στον παίκτη ανέρχεται σε 94.500.000 ευρώ (λήγει το συμβόλαιό του το 2018) ενώ για την απόκτησή του έχουν δείξει επίσης "ζεστο" ενδιαφέρον Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ