ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Φαν Χάαλ "έβγαλε στη σέντρα" τον Ντι Μαρία!

Ο Φαν Χάαλ "έβγαλε στη σέντρα" τον Ντι Μαρία!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τόνισε πως ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία για την αποβολή του κόντρα στην Άρσεναλ από τη στιγμή που έπιασε από τη φανέλα τον διαιτητή!

Εφιαλτική βραδιά έζησε το βράδυ της Δευτέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Θέατρο των Ονείρων", καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με 2-1 στον προημιτελικό του FA Cup και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

"Δημιος" για την ομάδα του Μάντσεστερ ήταν ο πρώην άσος της, Ντάνι Γουέλμπεκ (πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 16 εκ.λιρών), ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Λονδρέζους ενώ τον τίτλο του μοιραίου για τους γηπεδούχους τον κέρδισε δικαιωματικά ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Και αυτό γιατί ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του 76ο λεπτού όπου πρώτα είδε την κίτρινη κάρτα για "θέατρο" έξω από την περιοχή και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί πάνω στις διαμαρτυρίες του έπιασε από τη φανέλα τον διαιτητή του ματς, Μάικλ Όλιβερ.

Ο Φαν Χάαλ "έβγαλε στη σέντρα" τον Ντι Μαρία!

"Στην Ισπανία γνωρίζει πως δεν επιτρέπεται να αγγίζει τον διαιτητή, αλλά του ξέφυγε το συναίσθημά του. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του, ξέρει τη γνώμη μου αλλά πρέπει να ξαναδώ τη φάση σε video.

Νομίζω ότι άγγιξε τον διαιτητή και αυτό απαγορεύεται σε κάθε χώρα, οπότε δεν έχει καμία δικαιολογία", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

"Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανε από τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αγγίζει τον διαιτητή. Όλοι οι παίκτες το ξέρουν αυτό.

Ο Φαν Χάαλ "έβγαλε στη σέντρα" τον Ντι Μαρία!

Έχω πει στον Ντι Μαρία ότι ο διαιτητής είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό.

Δεν είναι πάντως εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ξέρω ότι σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο για έναν παίκτη να δει την κόκκινη κάρτα".

Σε ερώτηση δε για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Ντάνι Γουέλμπεκ, που ο ίδιος είχε ανάψει το πράσινο φως για να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, ο Λουίς Φαν Χάαλ απάντησε:

Ο Φαν Χάαλ "έβγαλε στη σέντρα" τον Ντι Μαρία!

"Συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο ένας παίκτης να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μου έκανε έκπληξη επίσης ότι ο Βενγκέρ τον ξεκίνησε βασικό σε αυτή τη θέση.

Οι παίκτες που παίζουν κόντρα στις πρώην ομάδες τους έχουν συνήθως κίνητρα, αν και νομίζω ότι εμείς δώσαμε αυτό το γκολ".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-2

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ